Pech

Hű de mekkora!

Tegnap délután jöttek utánunk kocsival, hogy végre menjünk egyet tekeregni a domboldalra. El is indultunk, közben jutott eszembe, hogy hű meg ha, itthon felejtettem az egyik útközben kifizetésre szánt számlára a pénzt és … akkor visszafordultunk, elvettük s elindultunk még egyszer.  Rövidre fogva a szót mire kiértünk (volna) oda ahova szerettem volna menni már majdnem sötét volt. Ezért a Hoia-nal megálltunk, és  elindultunk egy rövid sétára. A sötét nem lett volna nagy gond, ellenben az, hogy nekifogott esni az eső… már komoly zavaró tényezőként hatott… Így miután két focicsapatnyi fiatalurat jól megijesztettünk (PrezLee pórázon épp lihegve húzott felfele a hegyen), visszafordultunk és soppingolni mentünk.

Imádni való ahogyan a kocsiban ül és türelmesen vár, sőt alszik, amíg a szükséges intézkedések meg nem történnek… ezért is nagy hülyén tegnap azon kezdtem el gondolkozni, hogy vigyük-e magunkkal vagy sem… És persze nagyon nagyon nagyon piszkál, hogy ejsze de jó buli lenne, valahol a józan ész azt mondja hatalmas nagy boldos betűkkel, hogy NEM.  Ráadásul a vicces, hogy nem kimondottan neki lenne a kínszenvedés az egész út, hanem nekem 😀 Idegileg kikészítene… meg helyet találni neki ahol megállhatnánk, hogy rohangáljon… áá NEM NEM NEM NEM NEM. Mondjátok ti is, hogy nem ésszerű egy kb 2×3000 km kocsikázásra elcipelni ezt a bolond dögöt!!!

3 thoughts on “Pech

  1. Ha igazán pihenni szeretnél, akkor szerintem a NEM a jó választás. Én már attól is egy fél évet fiatalodok, ha nem kell felkeljek 6- kor, hanem csak 8- kor, mert a szintén bolondos kutyám hagyott aludni 🙂

  2. Mari, igen, tudom, hogy el lehetne vinni. Ellenben az a baj, hogy ugye rengeteg autópálya, megállni benzinkutaknál, vagy az ördög se tudja merre kéne menni, hogy megfelelő méretű szabad helyet találni ahol kinyargalhatja magát, fárasztó az út akárhogy nézem, ott még ezt azt meg szeretnénk nézni, ahova a kutyát nem vihetjük.

    Végül is nem is kimondottan pihenni megyek, csak megyek mert alkalom adódott világot látni. De megfordult a fejemben, hogy biztos egy életre szóló élmény lenne mindezt PrezLeestől megejteni :D, elméletileg lenne hely is neki, de gyakorlatilag azért inkább nem 😀

    Én se gondoltam komolyan 😀 Talán jövőre, addig még csillapodik az uraság 😀

    Végül is csak egy kósza gondolat volt.

Minden vélemény számít!