NudLee

Hát egyszer hogyha nékem sok pénzem lesz… nem a repülőre ülők az tuti biztos… Hanem egész nap kutyázni fogok. Álmodik a nyomor szokták mondani, de azt is, hogy aki mer az nyer (aki merít az nyerít???)… Meg, hogy nagyot kell álmodni stb. Szóval mondanak bármit, meg sokmindent, csakhogy épp az aktuális gondolatsort támassza alá. Csak keresni kell és mindenre van valami okos szöveg.

Gondoltam egy nagyot. KrumpLee, vagyis a jövőbeli bullterierem  majdani weboldalán egy vicces cuccok összevissza gyűjteménye volt. Mert a bullyk amúgy is vicces ebek. És a hangulathoz illő legyen ám minden. Csakhogy közben nekifogtam főzőcskézni is néha nap, sőt mondhatom a kajához fűződő viszonyom azóta megváltozott… Kezdetben ugye VirsLee, az ugyancsak jövőbeli tacskó weboldalát gondoltam helyettesíthetem egy “szakácskodok” (teszem magam, hogy főzők) lappal, amíg meglesz a másik eb.  Így is tettem, mert amikor majd meglesz VirsLee ő amúgy is olyan kicsike lesz, hogy elfér a sok recept között… Na de kitaláltam, hogy annyi KrumpLees recept van, hogy kár lenne veszendőbe hagyni 😀 Így KrumpLee vicces cuccai elköltöztek… méghozzá NudLee címre!!!

Nem tudom miért kellett nekem NudLee, azt hiszem csak azért mert mókásnak tűnt, de hogy már oda is tartozzon kutya, hát kitaláltam… negyedik ebnek mégpedig ott lesz egy Kínai meztelen kutya 😀 aki márcsak természetesen NudLee névre fog hallgatni.

Akkor meg oda lesz a triumvirátus! mert ugye négyen lesznek…

Minden vélemény számít!