Nov. 5 fotók

PrezLee az autóban:

Elindultunk… még 7 órakkor… és elmentünk sétálni. Majd hazajöttünk, és PrezLeet itthon hagytam úgy egy órácskát… na valamivel kevesebbet. Nem rombolt szét semmit. Majd egy kicsit ücsörögtünk és ismét elindultunk. Ekkor autóval. Kicsit korán volt, de sebaj, gondoltam legalább elvégzi a dolgát… ő másképp gondolta, nem végzett semmit.

Végül kiértünk a “harctérre”. Itt PrezLee és a többi kutya is meg lett kötve. Hasznát vettük a nemrég vásárolt rugós divájsznak.. ,mert így legalább nyugodtan fotózhattam, nem kellett attól félnem, hogy melyik pillanatban szabadul el ebkutya. Így is sikerült elszalajtanom 😀 de ez már az én hibám volt… láttam, hogy kaki készülődik, és arréb akartam vinni. Igen ám de ez a piros divájsz nagyon csúszik ha benedvesedik… és a fű elég nedves volt ahhoz, hogy takonyhoz hasonlóvá tegye a piros divájszt. Na és mivel nem a végét fogtam meg, hanem csak úgy megragadtam, PrezLeenek még csak húznia se kellett mert el is volt szabadulva. És természetesen ekkor jön be az, hogy esze ágában sincs visszajönni… ilyenkor nagyon megmutatja MENNYIRE nem akar visszajönni… annak ellenére, hogy tegnap is a behívást gyakoroltuk egyvégtében és már szépen együttműködtünk… vagyis hivtam és jött, ma biza bemutatta, hogy milyen “ügyes”. Na de baj nem lett, azonnal megfogták a fiúk és szóltak is, hogy ne is próbáljak utána menni, mert “mégcsakazértsem” fog visszajönni…

Eddig minden szép és jó… a fiuk elkezdtek dolgozni a másik kutyákokkal, PrezLeenek elméletileg az lett volna a dolga, hogy figyelje mit csinálnak a kutyák. DE … nem úgy megy ám. Mert PrezLee átvedlett hosszú lábú tacskóvá, és nekifogott egerészni… aztán a világ minden kincséért ezt abba nem hagyta volna! Mert kérem PrezLee úgy egerészik, hogy addig ássa a dolgokat amíg végül csak kiássa azt a buta egeret mi fene!!!

Ime a kép amin PrezLee mindjárt derékig mászik az egérlyukba! Pár méterre tőle folyt az “akció” de ez őt igazán nem érdekelte….

Végül soron következett ebkutya is. Nagyon tetszett neki a dolog, ma már ugatott is “ugass” parancsra… csak úgy ment mint a karikacsapás! Egy kettőre. Készült pár mókás fotó, ahol már nagyon  film “dobermann” produkciója van neki is… vagyis fogak kint, “nagyon vad vagyok” pofi…

add máááá ide azt az izéééét!!!

ne tetézd!!!

elkaplak becs szóra bajod lesz!!!

Hozzászólás