Nemsokára 7 éves :)

PrezLee icipicit öregszik. Hamarosan betölti a 7 évet és bizony bizony látom rajta, hogy már nem egy fiatal kutya. még nagyon jó bőrben van, úgyhogy remélem sokáig lesz bolond pajtásom, ellenben mintha megcsontosodott volna, pedig soványnak nem sovány. Az életkedve se romlott semmit, ugyanolyan bolond maradt, sőt új figurákat kezd. (piszkálja a macskákat, de már rég kiderült, hogy nem a támadás a lényeg, hanem, hogy sakkban tartsa őket). Azt hiszem a macskák is elég jól szórakoznak, ugyanis eszük ágában sincs útvonalat változtatni, más oldalról is megközelíthetnék a kajáló helyet, teljesen biztonságba de nem teszik. Főleg az egyik csíkos tarka a “pajtás” ez mindig a lépcső alján várja a tettre kész ebet, de mire az eb oda szökken ő már rég a tetőn landolt. És ezt szinte menetrendszerűen megejtik. Olyant is megfigyeltem, hogy ha nem voltak megfelelő “pozícióba”, akkor a kutya csak nézte, de nem szökött, hogy “na most aztán úgy megeszlek”… Végül is ha másfél év alatt nem evett macskát akkor már megnyugodhatok 😀 Akárhogy nézem ez elég nagy teljesítmény egy kutyától amely öt és fél éves koráig nem nagyon találkozott macskával ha meg igen, akkor az is a nagyon megkergetendők kategóriába tartozott és egyet véletlenül el is kapott, alig tudtam kiparancsolni a szájából…

Azonban PrezLeenek sikerült elég komoly anyagi károkat is okozni a minap… A fekhelye mellett volt egy kis üveges szekrény, tele tele kristálypoharakkal. Feltételezésünk szerint egy éjjel hirtelen álmából ugorhatott fel és egyenese a szekrény oldalának ugrott… nem tudjuk pontosan mi történt de hatalmas nagy csörömpölést hallottunk… mire lerohantunk a kutya kint volt az udvaron teljes megszeppenésbe burkolózva, a konyhában meg elterüve valami 25 talpas pohár…nyilván miszlikekbe. Szerencsére a szekrény ajtó nem tört ketté, az is üveges… és a kutyának az égvilágon semmi baja nem lett nem vágta el magát.

Most valahonnan be kell szerezzünk egy nagy halom boros, pezsgős és mindenféle poharat… de hát ez van, néha történnek ilyenek.

Hozzászólás