Motorozás :D

Ma PrezLee úrfi apukámmal ment Gyurihoz látogatóba. Motorbicigliggel. Mert közben azt is megjavították. Igaz, hogy már valami 20 éve ácsorgot ezen motorbiciglig, de eljött az ideje, hogy újjá szülessen. Na még egy dolog amit meg kell tanulnom, csak éppen legyen kicsit stabilizált a motorbicikli “állapota”…
Na és apukám felpattant a kétkerekű vasparipára és PrezLee rohant mellette. Tetszett neki a móka 😀
Cudar kutyánk volt oda és vissza a motorbicikliért. Ő fiatal korában azzal volt szaladtatva és mikor a hangját meghallotta azonnal heves hisztibe kezdett.
Amúgy meg elindult az ATV!!! Hát most már kicsit sem csodálkozom azokon akik belebolondultak, mert bevallom én is az ő népes táborukat szaporítom mától pedig csak pár métert mentem vele jobbra balra ! Aki aszongya hogy nem jó ATV-zni az szerintem irigy 😀 Mert szenzációs egy érzés ülni a hatalmas brummogó masinán az meg visz előre hátra!

Még csak az udvaron lehetett kipróbálni mivel a fékeket is rendbe kell tenni, de indul gombnyomásra, be lehet tenni sebességbe és hát semmi ördöngösség nincs a vezetésében!

PrezLeenek ez a divájsz is tetszik (nekem még jobban) ellenben ezzel is úgy kezdi mint a görkorival 😀 meg akarja enni a kerekeit. Arra már rájött, hogy menjen félre az útból ha “felhördül a nagy állat”, de szerintem első kiruccanásunknál már megszokja és fog szaladni mellette ahogy illik. Nagyon várom!

One thought to “Motorozás :D”

  1. hát a mororozába nincs semmi ördöngősség az tuti 😀 én egyszer osztálytársam babettáját próbáltam ki és szenzácios volt, egyszer talán quadra is ülhetek 😀

Hozzászólás