Mire megöregszik…

Azt hiszem PrezLee lesz a legjólneveltebb dobermann a föld kerekségen… igaz ezt az állapotot nagyon öreg korára fogja majd csak elérni… Akkor amikor a mindenféle köszvény, meg izé megtámadja, a lábai sem fogják bírni az iramot és végül úgy dönt megkegyelmez nekem. Az lesz csak szép amikor békésen bandukol majd lábnál, és rá sem kell szólni félpercenként.

Azt nem érte, hogy hova siet állandóan. Mert tudja, hogy mit jelent a lábhoz, de ő előbbre kell menjen 15 méternyivel és ott baktasson. Nehogy fél méterre legyen tőlem…

Győző azonban rengeteget tanult az utóbbi 2-3 hónapban. Többe között leszokott az eszement rohangálásról más kutyák után, és ami még jobb, hogy már kevésbé érdeklődik (félve) az idegenek iránt. Avagy miután elmentünk az idegen mellett, utána el lehet engedni, nem akar utána futni és megenni. Persze hülyeségeket is tanul ami azt illeti, többek között nekifogott beköltözni a ház különböző helyiségeibe. Egyszerűen csak besétál hozzánk a szobába, majd elterül, vagy a konyhába és ott fekszik keresztbe… Azt hiszem látja, hogy PrezLeenek mindez szabad és akkor ő is próbálkozik. Keserves szemekkel tud nézni, amikor kiderül, hogy igazság nincs és nagy kivételezés folyik. Mert PrezLee továbbra is bejöhet a szobába, ő pedig nem.

Hihetetlen, hogy márciusban már 4 éves lesz ez a barna “majom”.

Minden vélemény számít!