Mint két rossz gyermek

Ez a két kutya, PrezLee a barna dobermann és Győző a Szentbernáthegyi olyan egymással mint két rossz gyermek… Ha egyik eszik, a másiknak is azonnal abból kell. Ha a másik valamivel elkezd játszani, akkor egyiknek is pont az kell. Néha amikor nem vagyunk szemfülesek átrohannak egyik a másik táljához, de csak azért, mert a másiké biztos finomabb…Győző lesi PrezLeet, és tanulja el a hülyeségeit. Eddig komótosan ment ki Győző a kapun, most pár napja versenyeznek ki menjen ki először.

Ma azonban Győzike csúcs volt 😀 Mivel szépen sütött a nap és már rég nem volt ilyen, kitettem PrezLeenek egy pokrócot a napra. Tudom, hogy szeret napozni, de képes állva aludni, mert ő kérem úri legény, nem fekszik a kövezetre… Hogy is gondoltam ugyebár??? Ő csak a pokrócra fekszik, másképp áll és dülöngél. Ahogy kiterítettem, azonnal le is feküdt. Elvolt vagy két órát, majd elment a kertbe (beszökött persze) nézelődni, gondolom megszámolta az érett paradicsomokat… és mit tesz  erre Győző??? Végigheveredett a PrezLee pokrócán!

Tette mindezt egy olyan kutya, aki TÉLEN, nagyon sok minuszba, kiterülve fekszik és látszik rajta, hogy épp csak nincs NAGYON melege… Nyáron meg mindenféle hűvös helyeket keres, pocsolyába fekszik bele meg minden, csakhogy ne legyen melege… Erre PONT a pokrócon kellett neki elheverednie, nehogy felfázzon a veséje gondolom :)))

😀

Mondom én, olyan ez a kettő mint két lökött kölyök…

Hozzászólás