Mi legyen Besztercével?

Már kezdek azon gondolkodni, hogy “népszavazást indítok”… aztán természetesen döntök ahogyan akarok :)))

A helyzet az, hogy szeretném vinni az ebet kiállításra. Kiállításokra. Beszterce nincs is olyan messze, szóval akár elmehetnénk. Nincs is hideg kint, a kocsiban elalhatnánk, ez se gond. Oszt a benevezés díj sem olyan rémesen rettenetesen sok.  Végül is nem kibírhatatlan összegről van szó. Amolyan sok kicsi sokra megy a gond. Mert benzin, benevezési díjak, még eszik az ember valamit, még meglát valamit, még kéne új felvezető nyakörv és póráz…

DE… a fogorvosnál sajna olyan kiadások jöttek fel, amire nem számítottam… persze, erre is arra is meglesz a pénz. Csak most valahol lelkiismeret furdalásom van, hogy kiállításokra járogassak az ebbel, mikor mondjuk ez inkább számít “luxus” kiadásnak. Mikor nekem nem célom, hogy az eb megnyerjen mindenféle titulusokat. Címmel vagy cím nélkül nekem ugyanannyit fog érni. De mások mondják, hogy megérné, mert szép kutya…(naná, én választottam!), meg hogy izé és mizé. De az, hogy elviszem egy két kiállításra, még nem minden. Még majd egy csomó egyéb vizsga és teszt és miegymás szükséges, hogy kiderüljön, ha tenyészthető… namármost, kell-e ez egyáltalán nekem?

Fog kelleni. DE mivel ennyit álltam és agyaltam már ezzel kapcsolatban, hát lemondok a besztercei kiállításról.  Mikor majd nem okoz ennyi gondolkodást, akkor menni fogok. Addig is nem elfelejteni, május 14 a benevezési határidő! És itt a benevezési lap is a beszretcei CAC-ra!

Hozzászólás