Megint rosszul van PrezLee

Most néztem ki, megint elaludt… pont azokat a tüneteket kezdi mutatni mint a múltkor, szédeleg, fekszik, szerencsére ki bírt menni, volt egy nagy kaki, enyhén híg, majd visszajött, kissé oldalra dőlve. A helyére segítettem, és lefektettem. Csak ült és nézett szomorúan! Megszakad a szívem mikor így látom!

Gondolkozom azon, hogy mi volt közös az első és a mostani tünetek jelentkezése előtt, de nagyon kevés hasonlóság van! Akkor a Szamos parton voltunk sétálni, és az egyetlen hülyeség amit csinált,  hogy ivott az egyik pocsolyából. De most teljesen más irányba voltunk, arra nem is mentünk többet, és ami hasonlóság, hogy ivott a patakból…

Na hogy a pocsolyától lett valami baja az egyáltalán nem kizárt… és ha jól belegondolunk, akkor a patak vizétől is lehet valami, hiszen az sem a tisztaság mintaképe…

Úgy idegesit, hogy semmit nem tudok tenni, mint várni, és ha elindul valamerre szédelegve akkor mellette lenni…és főleg az, hogy nem tudom mi a baja van.

Ötpercenként megnézem mit csinál, megsimizom, de most például azt se tudom eldönteni ha ez nem zavarja-e? Mert csak annyit tudok, hogy mikor szédülök akkor minden vágyam az, hogy békémet hagyjanak, ne mozgassák egy millimétert se a fejemet, mert attól még jobban szédülök.. szóval nem simizom, de legszívesebben elvenném tőle az egész fájdalmat, kellemetlenséget! Legalább tudnám mije fáj!

Hozzászólás