Mátészalkai CAC kutyakiállítás

Nevezési határidő : 2009.08.20.

Nevezési díjak:

Első kutya katalógussal  3.000 .- Ft

További kutya katalógus nélkül 2.500 .- Ft

Bébi, kölyök és veterán osztályokba nevezés esetén a nevezési díj kutyánként 2.000 .- Ft
Fiatal felvezetők versenye 1.500.- Ft
Tenyészpár 1.500.- Ft
Tenyészcsoport 1.500.- Ft

A fent felsorolt nevezési díjak az érvényes MEOE tagsági igazolvánnyal rendelkező kiállítókra vonatkoznak! Tagságival nem rendelkező kiállítóknak a fent felsorolt nevezési díjak dupláját kell fizetni.

CSAK A NEVEZÉSI HATÁRIDŐRE BEÉRKEZETT ÉS BEFIZETETT NEVEZÉSEKET FOGADUNK EL.

“Nevezhető valamennyi 3 hónapos kort betöltött, FCI által elismert származási lappal rendelkező kutya. A korhatár megállapításánál a bírálatot megelőző nap az irányadó. Magyar tulajdonban lévő kutya kizárólag a MEOE által honosított származási lappal nevezhető be. A kutya tulajdonosa a nevezési határidő lejártáig (beérkezés dátuma) jogosult a kutyát benevezni. Helyszíni és pótnevezésre nincs mód.”

További infók

———————

Huh… megnéztem a térképen. És nincs is olyan juj de rémesen messze… Na nem tudom. Még mindig eléggé “hadilábon” állok a kutyakiállításokkal. Tudom, hogy jó volna elmenni, de még jobb egyebekre költeni a pénzt. Meg amúgy se volt nekem soha elsődleges, hogy PrezLeeből kiállítási ebet faragjak. Na meg ő is eléggé “neveletlen” az egész kiállításozáshoz… Csak kiver a hideg, ha belegondolok, hogy képes lenne végigvisítani az egész kiállítást, mérgébe, hogy annyi potenciális barát van mindenfele és ő nem barátkozhat… És ha mondjuk szaglás szinten még barátkozhat, de nem rohangálhat és játszódhat… Mert PrezLee egy igazán elkényeztetett kisherceg (böhöm nagy persze…) aki hisztizik ha nem úgy van ahogyan ő akarja. Ezért is vonakodom a kiállításozditól. Maximálisan idegőlő lenne egész nap hallgatni a vinnyogását.

Ejsze .. majd meglátjuk… mondotta volt a vak is.

Hozzászólás