Macskaétel, kutya trükkök

PrezLee egyszerűen imádja a macska ételt.  Jobban szereti mint a kutya ételt. Amikor adok a macskáknak enni, egy nagyobb fém tállal merítek a zsákból és viszem ki nekik. Mivel nagyon firolta a macskákat, elterelő mozdulatként főleg amikor azok gyülekeztek mint csókák a vetésre hirtelen az orra elé toltam a tálat így a macska megúszta az esetleges támadás/kergetés mozdulatát. A kutya meg rászokott arra, hogy ő kap először a macska eledelből és zabáljaaaaaa de hű de nagyon.

Mondtam is, hogy a fenébe, ezentúl vesz a hóhér kutya kaját, minek azt, veszek csak macska kaját és univerzálisan etetem a bestiákat. PrezLee amúgy régóta mutat komoly személyiség zavarokat és már rég sejtem, hogy ő nem mindig érzi magát kutyának, valami macska lélek kell legyen benne, mert még otthon az állatorvosi rendelőbe menet mindig macskaeledeles zacskóból kezdett el kaját lopni.

A minap egy maréknyi macska kajával a kezembe kezdtem rávenni a kutyát arra, hogy forogjon. PrezLeevel mindig elég nehéz volt bármit is kezdeni, amire nem jött rá ő egyből magától, mert rém szeleburdi és azonnal végigművelte azt amit tudott, de arra amire én akartam volna rávenni már “nem volt ideje” és türelme. Nagyon hamar meg is unta az egészet, jött valami inger, ugatás, szomszéd kocsija mindegy mi, ami sokkal érdekesebb volt mint velem bohóckodni és most a macskaeledellel egészen huzamos ideig sikerült fenntartanom az érdeklődési szintjét.  Gondoltam megtanítom, hogy forduljon meg a saját tengelye körül. Hol ment, hol nem, de a macska kajára nagyon beindult.

Minden vélemény számít!