Lehet…

Lehet úgy tűnik jaj de sok gondot okoz PrezLee… ez valahol így is van, azonban el kell mondanom, hogy mindezeket csak azért írom le, hogy megmaradjanak a hülyeségek amelyeket művelt. Ha netán “tépem a hajam” akkor az kizárólag egy pillanatnyi dolog, mondjuk épp felboszantott valamivel, de közben ha hiszi valaki ha nem kimondottan élvezem a kreativitását, az “ötleteit”. Persze nem minden kellemes, meg jó, de egy “jó” kutyával hülyére unnám magam. Győző jó kutya. Ha kimegyek falura megsimogatom, de a továbbiakban nem tud “foglalkoztatni”. Ő túl jó.

Mindenféle ajánlatok érkeznek, hogy így meg úgy meg amúgy szoktassam erre vagy arra, mert akkor milyen jó kutya lesz ő. Bevallom én ezt nem akarom. PrezLee úgy jó, hogy “rossz”. Ilyen rosszcsontra vágytam, és ő pont olyan lett. Még akkor is ha néha fárasztó és kimerítő. Nem “rontanám el” azzal, hogy “megjavítom”.

NA MEG… egy jó kutya esetén nincs miről mesélni 😀

3 thoughts to “Lehet…”

  1. értettem 🙂

    azért én szorgalmasan olvasom PrezLee történeteit, mert szórakoztató, ahogy megosztod velünk. Jó csapat vagytok.

  2. akár ajánlani is lehet, mert ki tudja kinek jön jól, hogy adott problémára kap egy linket megoldással is 😀 csak én nem akarom jobban “megjavítani” 😀

  3. így igaz! lehet énis meg fogom majd köszönni x év mulva, ha sajátom lesz, hogy tudok honnan ötletet meríteni stb 😛

Hozzászólás