Lábtörlő

Nem tudom mi van az állatok fejében, de mindegyik szereti itt nálunk. Ugye még mindig falun vagyunk és egy ideig még maradunk 😀 Remélem csodaszép ősz lesz, mert akkor nagyon szuper itt lenni. Ha sár van akkor már kissé kellemetlenebb, ha esik az eső, akkor meg tök mindegy hol van az ember. Akkor talán itt jobb, hiszen csak kiengedjük az ebeket, elrohannak a sarokig, pisi, kaki és sipirc be a házba vagy ha nem tetszik a program lehet téblábolni az udvaron.

Na de visszatérve arra, hogy a mi szobánk külön bejáratú. Az udvarról lehet bejönni és mint veszem észre minden állat előszeretettel akar ide bejönni vagy tanyázik az ajtó előtt. Az egyik az Győző, aki éjszakaként itt őriz házat mélységesen horkolva, majd ha hall valamit ugyancsak itt kezd neki hosszasan és jó hangosan ugatni.

PrezLee persze a herceg, ő ki be jön, nyitja az ajtót, itt van a puha pokróca, ellenben éjszaka a házban alszik. Reggel általában meglátogat, ha netán nem zárjuk az ajtót, beront, majd minden örömével nekünk ront és hozzánk bújik. Van, hogy szépen a helyére fekszik majd elterül, de van, hogy jön megy és nincs nyugta.

Kokó, a kakas is időnként benéz. Pimaszul és hívatlanul természetesen. Még szerencsére a kecskék az istállóban vannak, mert felébrednénk reggel, hogy a képünkbe mekegnek…

Hozzászólás