Kultúrhétvége

Szombaton reggel 6 órakkor szólt az óra, majd 6.02 perckor a telefon, majd 6.05 perckor a telefon ismét, majd 6.10 perckor a másik telefon, majd 6.15 perckor az egyik telefon újra. Végül felébredtem. És elmentem sétáni. Rettenetesen álmos voltam, de enye bejnye irgum burgum kutyasuli volt tervezve reggelre. Igaz, hogy kicsit későbbre… de fura tervem volt. Gyalog akartam menni. Hadd mozogjon egy nagyot az eb… végül szépen eltötyögtem az időt, és már lassan lassan készültem, hogy mégis kocsival megyek, amikor érkezik egy SMS… még szerencse, hogy  hallottam, mert másképp elindultam volna vaktába. Kutyasuli ugyanis elmaradt… nekem azt mondták, hogy “rosszullét” miatt, de valahol “sanda gyanúm” támadt, hogy mikulásnapi részegség volt ikább az ok, de ne részletezzük. 😀

Végül abban maradtunk, hogy ha “jobban érzi magát az embör”… 😀 😀 😀 (nagyon röhögös szmájli, mert ugye a másnaposság kiheverése szokott általában délutánig tartani, az egyéb komoly halálos férfi betegségek kicsit többet…) hogy ha délután alakul valami értesítenek.

Akkor meg folytassuk a napot kicsit előbbre hozva a későbbre tervezett kiruccanást. Mert azon nyomban ki is mentem falura. Végül is a délutáni telefonra nyugodtan várhattam ott is, meg itt is…A délutáni telefon azonban mástól érkezett meg, és a “nagyik” gondjaira biztam az ebet, én meg bejöttem a citybe néptáncelőadásra.  Persze vannak dolgok amit illik betartani, és ez a telefon kikapcsolása előadás alatt… és bekapcsolása szünetben. Amikor ott vár az SMS… másnap reggel várnak a szokásos helyen 😀

OK… még szerencse, hogy alkoholmentes dolog volt az egész, mert kissé furán értelmezhettem volna… de visszatelefonáltam, hogy hát… mennék de gondolom nem csak engem várnak ott.. hanem ebbel együtt.. és eb meg nincs itthon… ugyanis kint “felejtettem”. Végül is ez van, nem szóltak idejében, mert becipelhettem volna ebkutyát is. De így, na nem vállalkoztam, hogy az éjjel véget ért előadás után rohanjak ki, hogy valamikor hajnalba majd rohanjak be… Remélem szerdán sikerül mennek már kutyasuliba!!!

Vasárnapra még volt egy nagy “séta tömegben” című műsor tervezve, ugyanis akkor volt a fény ünnepe…és oda szivesen elmentem volna. Persze kutyástól, hadd lásson ő is fényt, gyertákat meg tömeget. Végül is szájkosárral miért ne? De vasárnap ez elmaradt mert zuhogott az eső és hát az ördögnek se volt kedve kimenni és sétálni… fény ünnepe ide vagy oda.

Hozzászólás