Kolozsvári kutya kiállítás

Ma elmentem és beiratkoztam a kutya egyesületbe… (már 7 hónapos az eb… ideje volt valahol :D) és a kolozsvári kutya kiállításra is beneveztünk…. Elméletileg eddig ez azt jelenti, hogy el fogunk menni… gyakorlatilag ? Hát 😀 ez még igazából eldől. 😀 😀 Ááá elmegyünk. Oszt majd meglátjuk. Lehet, hogy ez lesz az első és utolsó kiállítás, de ez kiderül majd akkor.

Sokat gondolkoztam ezen… mert a kutyakiállítások nem igazán az én világom. Mármint az, hogy lecentizni a kutyát … eh nekem tényleg mindegy, hogy a farka hosszabra volt vágva mint a “standard”… még tiszta szerencse, hogy egy icipicit hosszabb!!! 100 barna dobiból is egyből szembetünne melyik az enyém, messziről, az, hogy egy vagy két csigolyával hosszabb az nekem sexepilnek számit. Ha lepontozzák? Hát mindent bele, nem érdekel. Hogy az ez meg az nem 100% esetleg az eben? Hát na… még szerencse 😀 De … van benne “élet”, komisz, mocsok… szóval nem hagy nyugton egy percet sem, újabban állandóan “bakalódunk”… de éppen ezt szeretem benne… még akkor is ha totálisan ki tud hozni a sodromból!!! Mint ma este!!!

Mert azt hittem megharapom. Nagyon dűhös lettem rá! Mert mégis hogy képzeli? Volt egy tálka és benne 4 tojás. Az asztalon. Mit tett a drágám? Igen, leverte a tálat és persze a 4 tojást is… És dűhös lettem rá, a helyére ordítottam sőt egyet kapott is… de nem tudok rá haragudni. Persze nem szoktam az ilyesmiért dícsérni, de miután sikeresen összeszedtem a tojást (és ez kicsit gond… mert valami miatt szoktam hányni a nyers tojástól! 😀 ) feltakarítottam a földet, büntetésképpen a helyére teremtettem és egyedül hagytam… meg figyeltem az ablakból… ugyanis sejtettem, hogy mégcsakazért is az asztalhoz megy… szóval már csak röhögni tudok az eseményen… de semmiképpen se haragudni vagy nagy kázust csinálni belőle.  Mert örvendek, hogy lökött, hogy eleven és hogy “nemnormális”… Most PrezLee nagyon meg van sértődve… de majd elmúlik neki és úgyis jön a soron következő hülyeség…

Legalább … megettem majdnem az egész Choco Drops-ját 😀

Hozzászólás