Kiakadva

Rég nem volt PrezLee ennyire fáradt! Ma kimentünk falura és mivel már ott voltunk történt egy kis disznólkodás… vagyis malac Manci is kikerült az udvarra… hát szenzációs ahogyan a malac (disznó) nem fél a kutyáktól és az is, hogy jó párszor játszik velük. Van, hogy megkergeti a két ebet az udvaron és azok rohannak mind a veszedelem előle, majd ismét ők kezdi kergetni… A disznó ma úgy döntött kutyásodik egy cseppet, mert ivott a kutyák vizéből. Ezt PrezLee csodálkozva szemlélte, majd ő is ivott a malac után, nehogy lemaradjon. Kicsit megvadászta és hol a lábát, hol a fülét igyekezett megcsípni, de kevés sikerrel. Győző egy adott pillanatban “disznó szorítóba” került, mert a malac nekiment és feldöntötte… Hiába na, ő a legnagyobb “kutya” a falkából!

Balázs nagyon hisztis volt mindvégig, emiatt ő hamarosan átkerült a helyére és nem vehetett részt a disznólkodásban. Úgy kell neki, mind hörgött és morgott, s nem igazán volt kedvemre végignézni ahogyan esetleg összeverekedik PrezLeevel… mert mint már tudom, PrezLee se hagyná magát…

Ezután a két “kicsi” a hátsó udvaron maradt, mi meg nekifogtunk a tűzifát rendezni. Egy párszor PrezLee hisztizett, hogy miért vagyok olyan messze tőle (kb 5 méter) de aztán nekifogott és eszeveszett rohangálásba kezdett Győzővel. Mindezt egyhuzamban, amíg befejeztük a dolgunkat a fával.

A kocsiban elaludt, teljesen kinyúlva a hátsó széken, és mikor hazaértünk nem akart megmoccanni sem. Ki kellett húznom a kocsiból, feljöttünk, evett és szépen kis kiflit formált a helyén. Most meg alszik mint a bunda!

Disznó úgy döntött, hogy a kutyák vize sokkal finomabb mint a sajátja:

na néééé! Ez a disznó képes meginni az egész vizemet!!!

a bolond körbe rohanta jó párszor a disznót

Győző kis “balesetet” szenvedett:

Sugok neked valamit 😀

aham… értem

a disznópásztor legény

Elkaptalak!

Egy tálból cseresznyézés… akarom mondani viz ívás

Hova tűntél??

Hozzászólás