Keménykedünk…

A ma reggeli séta is egyfajta “harc” volt… egyszer kétszer leordítottam a fejét a helyéről… de hát mivel nagyon de nagyon kéri hogy keménykedjünk, akkor természetesen ezt fogja megkapni… Azt hiszem a szomszédok meg vannak győződve arról, hogy teljesen elment az eszem… eddig minden nagyon csendes volt, hiszen a kis huncut alíg csinált valami agyamentséget amiért komolyan meg lehetett volna szídni…de most elkezdte. Például, nem figyelek rá, bosszúból bepisil…még csak egy hanggal, mozdulattal se jelzi, hogy menne ki, hanem néz rám komiszul és ereszti 😀 Hát természetes, hogy nem fogom ezért megdicsérni…Oszt akaratoskodik…ha nem akarok játszani vele, amikor nem akarok, akkor időnként elkezd durvulni. Megcsipi a lábamat, a kezem után kap…Na ez pedig egy olyan dolog amit nem tűrök.  Ezért már kapott egy két nyaklevest…de néha nem éri be ezzel. Oszt akkor jön, hogy lebirkozom és még meg is morgom ha szükséges… Előbb utóbb megsértődik és ismét jó fiú lesz.

Aztán néha néha sétakor rájön a hoppárlé…mindenképpen a pórázt akarja ráncigálni és természetesen én nem akarom…de lássuk ki az erőssebb…biztos nem ő. Így megesik hogy 100 méteren is csak a nyakörvétől fogom és “megyünk” arra amerre én akarok menni. Pedig előre “megmondtam” neki szépen…PrezLee fiam, én viszlek sétálni, nem te engemet…ehhez tartsd magadat és jóban leszünk. Rángatsz, rángatlak. Arra akarsz menni, akkor én erre. Húzol visszahúzlak. Nagyon meghúzol, még jobban meghúzlak…De mivel egy makacs és kitartó eb ez a PrezLee hát…még makacsabb és még kitartóbb leszek én. Nehogy má ő kezdjen csóválni engemet….:D

Azt hiszem hamarosan elkövetkezik az a perc, amikor meg fogom harapni az ő fülét is…Ez megtörtént Tedivel…a hiszti korában… és szinte azonnal lecsillapodott… mindenesetre egy adott pillanatban ki fogom próbálni.

De hogy a jó dolgokról is beszámoljak…ma elég volt rászólni keményen hogy az emberi ürüléket ne szedje össze… és még más egyebeket sem…Igaz tiszta ideg vagyok minden séta alkalmával, egyetlen másodpercre se tudok másfele figyelni, csak arra, hogy mit okoskodik már megint, és megelőzésképpen rászólni ha “készül” valamire. No de nem panaszkodok…nekem kellett ilyen eb 😀 De belejön, hamarosan ezen a hülye korszakon is túlesünk…na meg a kutyasulizás is elkezdődik és megnevelődik a rakoncátlan.

Hozzászólás