Játék…

Ma eljutottam és meglátogattam Feri bácsit.  Azt reméltem, hogy fog tudni játszani több kölyök kutyával, de ez talán még jobban sikerült. A kölykök még túlságosan picikék ahhoz, hogy igazából játszani tudjanak vele, de még két hét és ha mind rászabadulnak akkor jaj lesz neki 😀 Ellenben nem kell búsulni, játszópajtása akadt, egy Argentin dog ifjú hölgy személyében. A hölgyet Fruzsinak hívják, 7 hónapos és rém rendes csajszi. PrezLeenek is nagyon tetszett a kisasszony, és a kisasszony is hamar megbarátkozott PrezLeevel.

A játék kezdetben abból állt, hogy rohantak egymás után, egymással szembe, az autó körül. Volt olyan eset is, hogy mind a kettő kereste a másikat, de egyik a kocsi egyik oldalán épp tért be, mikor a másik az átlósan ellentétes sarokba tért ki, szóval aligha volt esélyük, hogy találkozzanak pár kör erejéig, mert kb egyforma sebesen szaladtak … de egy idő után észbe kaptak, hogy ejsze itt valami nincs rendbe, erre valamelyik megállt. Tisztára röhej, de olyan volt, hogy mind a kettő szinte egyszerre állt meg, hogy bevárja a “követőt” és mikor nem érkezett a másik folytatták a rohanást.

Mikor meguntak az autó körül szaladgálni, következett az udvar előre hátra, keresztül kasul egészen az első kifáradás hullámig. Majd mindez kezdődött elölről. Olyan volt a két kutya mintha hirtelen szerelemre lobbantak volna egymás iránt. Mikor ezt is megunták kezdődött a játékos bakalódás. Egy adott pillanatban már enyhén mérgesebb morgások is hallatszottak, és a hátukon kezdett felemelkedni a szőr, ami kissé furcsa még nekem, hiszen PrezLee nincs 3 hónapos még, nem hittem volna, hogy ennyire komolyan gondolja… de egy egy hangosabb “szépen” lecsillapitotta mind a két ebet és folytatódott a játék. Ő még nem tudta leteperni a “nagyot”, ellenben próbálkozott, és a nagy “támadásokat” az nem gondolta komolyan. De végül is nagyon jól fogott PrezLee-nek egy kis játékos móresre tanítás, mert kezdett nagyon elbizakodott lenni saját magával és az erejével.

Képek holnap

Hozzászólás