Írjunk ma is valamit UGYE???

Szóval hadd pötyögtessek ide pár betűt ma is. Főként azért, hogy ismét eltelt egy nagyon BRRRR , hideg téli nap és ezáltal egy nappal közelebb kerültünk a TAVASZHOZ. Ezt bizonyítja még az is, hogy bár hideg volt, juj de naon naon (nagyon nagyon) a napon mégis kellemes volt kóricálni. Ja jó, nem kellett ezt komolyan túlzásba vinni, de konkrétan 1 óra 45 perc környékén (ez így tényleg nagyon konkrét FIX időpont) a napon (ott ahol sütött a nap természetesen) nagyon kellemes volt.

De rájöttem, hogy a kolozsvári hideg miatt csakis a polgármesteri hivatal a felelős!!! Csakis ők. Máshol nem tudom, de itt fontos bizonyítékok vannak, hogy a hideget ők okozzák, azzal a fantasztikus nagy jégszekrénnyel amivel a jégpályára való jeget gyártják…Valahogy úgy mint a Tom és Jerrys rajzfilmben (:D – még jó, hogy Győző kezelése közben a doktor úr volt olyan kedves ezen jéggyártási módszert eszembe juttatni)

Na igen a főtér kellős közepén ott van az a bazi nagy jéggyártó izé, és akkor csodálkozunk, hogy rémesen hideg van a városban… El is kéne menjek készítsek pár fotót és kérjek valami gázszámlára pótlékot, mert mégiscsakjulcsa (ez nem Julcsára vonatkozik, ez egy nemtomhonnan származó mondás), hogy ők hűtik a várost én meg a többi városlakó fűtjük… és ezért is, azért is mi fizetünk … (gázszámlát, illetve korcsolypálya díjat). Ez nagyon… NAGYON mégiscsakjulcsa!

Emlékeztetőül pedig itt van ama bizonyos video a jéggyártás módszeréről.

Hozzászólás