Idegenek…

Na megmutatta az úrfi, hogy mégis miféle fajta ő 😀 Nagyon büszke vagyok rá. Igazi őrző védő ebnek számít mától fogva ez az ügyes barna dobermann!

Az történik ugyanis, hogy napközben, előveszem a piros rúgós divájszt és megkötöm őkegyelmét, úgy, hogy tudjon kimenni a folyosóra, napozni ha kedve tartja, vagy bent az árnyékban lébecoljon.  Így elüldögél és néz ki a fejéből egy két órát. Muszáj megkötnöm, mivel közös a folyosó, másképp nem lehet elzárni. Így a “saját” részben marad, de mégis kint lehet és nézelődhet az udvaron. A béke is megmarad a szomszédokkal… PrezLee is megszokta ezt a megkötözösdit, reggelente már böki a lábával a rugót, hogy na mi lesz, gyere már mert ki akarok ülni és nézelődni.

Ma hallom, hogy olyan “veszettül” ugat, hogy bennem fagyott meg a vér. De tényleg. Ijesztő. A szomszédba jött egy hölgy. A kutya nem ér odáig, de szerintem messzemenőleg emlékezetes lesz neki ez a látogatás, mert “kegyetlen” egy látvány volt, ahogyan PrezLee őrzi a “birtokot”… Ah… na igen, persze, hogy azonnal rohantam megnézni mi történik, végül tudomásul vettük, hogy semmi, csak épp hangoskodva jelezte, hogy idegen jár a környéken…

Eddig leginkább a szelid oldalát láttam az ebemnek Na meg a hisztiset. De tuti, hogy nem papundekliből van az eb.

Hozzászólás