Hol a pénz???

Hát hihetetlen de ez lett PrezLee egyik kedvenc játéka amióta felfedezte, hogy létezik pénz…  Hogy kezdődött nem tudom, de egyszer megkérdeztem tőle, hogy hol a pénz és azóta állandó jelleggel valami aprópénzt keres elő… Persze közben rátettem egy lapáttal én is, de hát annyira szereti! Felkapja az aprópénzt a földről és lelkesedéssel a markomba szórja. Hát hogy lehetne nem játszani a “hol a pénzt?”….

Persze azt is tudom, hogy nem való kutyának se pénz (se posztó), de ha eddig sikeresen nem nyelte le a banikat, én továbbá remélem, hogy ezentúl se fogja. Azt hiszem az egész igazándiból ott kezdődött, hogy véletlenül leejtettem egyet, ő azonnal nekiugrott és megkérdeztem ösztönösen, hogy hol a pénz????

Ma este végre hazaértem, mert őkegyelme szegény egyedül volt hagyva, és cserébe, hogy azért harag ne legyen elmentünk egy “midnight sétára” … eszméletlen, hogy már nem húz, vagy ha “huzigál” akkor is vissza lehet terelni a rendesen megyünk “mederbe”. Soha nem hittem volna, hogy mindaz ami nekem nem sikerül 7 hónap alatt, az valaki másnak fél óra alatt sikerül 😀 De így járnak a hitetlenek, és még tiszta szerencse, hogy adódnak ilyen alkalmak, amikor kiderül, hogy ejsze vannak dolgok amiket mások jobban tudnak… Mondjuk filózófikusan nézve a dolgokat ezzel nekem nem igazán volt eddig se próblémám… csak akkor tiltakoztam amikor a “szakértők” mindenáron rám akarták tuszkolni a szakértelműket! Amikor ajánlás volt, akkor általában el tudtam fogadni.

Hozzászólás