Hmm elég nagy…

Bevallom őszintén nekem nem tűnik PrezLee nagy kutyának. Már hogy is lenne nagy amikor alig 7 kilónyi öleb volt mikor hazahoztam. Azóta meg több mint 45 kiló… Most kezdem érteni miért néznek az emberek rémült szemekkel meg húzodnak félre amikor sétálunk… Pedig ő jó kutya. Nem agresszív. Egyetlen baja, hogy túl heves. Mikor elindul akkor bárkit képes ledönteni a lábáról. Na és összekarmolni is.

Hétfőn voltunk sétálni. Ez egy különleges séta volt. Elmentünk a sétatéri műanyag hattyú rémségeket lefotózni, majd fagyizni egyet Incsivel na meg a mamájával természetesen.  És nem tettem rá szájkosarat. Gondoltam… lássuk mi lesz. És lám lám. Az emberek nem szaladtak szét.  Meggyőződésem, hogy nem PrezLee miatt… hanem a kisgyerek miatt gondolhatták, tán olyan félelmetes mégsem lehet ha egy kocsiban gügyögő kisembert nem akar megenni.

bodyguarddobermannPrezLee testőr szerepben 😀

Amikor nézegettem ezt a képet akkor tűnt fel nekem is, hogy hát nem éppen kicsi kutya ez a PrezLee… Persze kicsit csalnak a szögek és nagyobbnak is tűnik egy csöppet.

4 thoughts to “Hmm elég nagy…”

  1. jaja, Missy sokal kisebb, bár ő szuka és a szukák köztudottan jóval kisebbek mint a kanok de akkor is tényleg szép naagy eza zsemlemorzsa akarom mondani Prezlee 😀

Hozzászólás