Helyek

Érdekes helyeken járkáltunk. Városkák, falvak mind nagyon zsúfoltak, nem láttam csak icipici zsebkutyákat. Akiknél lakunk egy akitával rendelkeznek, akit mi fogunk hazavinni, és ez már nagykutyának számít. PrezLeehez képest ez a kutya…JÓ kutya, csak épp rombolós időszakában van.

Sokszor eszembe jut PrezLee. Nagyon okos döntés volt otthon hagyni. Spanyolország egy kicsit hát hogy is mondjam savanyú szájízzel hagyott egy két szempontból… Persze az én képzeletem volt a hibás, mert valahogy másképp képzeltem el. Valahol vártam, hogy látni fogok a narancsültetvények mellett szép a zöld mezőket… na ezt nem láttam. Ahol nem volt narancs vagy egyéb ültetvény… ott szikla volt és semmi sem nő!  Mindenhol ültetvények és ültetvények és ültetvények. Na jó, az utak környékén főleg.

És hihetetlen az emberek mennyire szeretnek tolongani. Legalábbis a lakások egyik a másikhoz van ragasztva, nincs sehol semmi hely, kicsik, az utcák keskenyek ihaj csujhaj… Végül csak sikerült látni szabad tereket, de ott nem lehetett ültetvényt létesítni.

Az utak mindenhol nagyon jók.

Sokszor jutott eszembe, hogy itt mit művelne PrezLee, ott mit művelne…

Ma kacagtunk egy nagyot, mert meglátogattunk Valenciában valami helyeket és ott van egy épület ami alatt hatalmas medence, és elképzeltük mekkora cirkuszt rendezne ha beszabadulna abba a vízbe 😀

Leave a Reply