Hatalmi harc

Megint volt egy…. szereplők természetesen én, meg PrezLee… sérültek: csak én. Nyertes… kicsit  lejjebb toltam az egóját. Szükség lesz még megismételni. Na de kicsit részletesebben..

Kimentünk sétálni a háromszögbe. Már menet közben rángatott, elől ment, igyekezett. Vissza vissza cibáltam. A “bejáratnál” nagyon előre akart tolakodni, erre kissé lenyomtam, nehogy má nagyfőnöknek képzelje magát… de ő annak képzeli. Mivel párszor már megcsinálta, hogy felkapott valamit csontot, kajamaradékot, illetve rájött a hoppárlé és játékból ugyan, de a ruhámat cibálta, hát újabban szájkosaras sétáink vannak. Kezdi megszokni…

Szóval… jön megy, majd szaladunk a hóban, minden rendben amikor elkezd hisztizni nekem. Ugatni rendesen nem tudott, meg a ruhámat cibálni sem, de ha nincs rajta a szájkosár akkor ez lett volna amit művel. Felugrál, próbálja elkapni a kezem stb. Elkaptam a grabancát és lenyomtam… volna ha bírom: Mert nem bírtam, minden izomból ellenkezett és láss csodát elkezdett morogni! Na itt szakadt a cérna, megfogtam mind a 4 lábát, felemeltem és lebírkoztam. Volt ott hörgés, meg morgás, meg szájkosár és nem volt mit tennie. Nem mondom, de miután letettem, és megmutattam mennyire erős vagyok, parancsszóra pattogott… Ellenben ez a hatalmi harc még nem elég, hogy tényleg elfogadja az uralmat. Nagyon “konok” eb ez  a PrezLee. És ezentúl, tuti biztos, hogy mikor ilyen csatázásokra kerül sor, lehetőleg akkor végzem amikor rajta van a szájkosár.   Ahogy morgott, és amennyire nem tetszett neki az egész, valahol érzem, hogy meg is harapott volna, csakhogy megőrizze a pozícióját.

Nem, még mindig nem félek tőle, és ha netán megharapott volna, azt hiszem én is leharapom a fejét, de minek ilyen dolgokkal bajlódni, mikor kis ésszel elkerülhető? Hja, hogy nem igazság, meg a harc egyáltalán nem egyenlő, ugye neki el lett véve a fegyvere, de nincs is szó igazságról, meg egyenlőségről. Csak el kell jussunk oda, hogy a kis agytekervényeiben megrögzüljön a rangsor.

Persze máris hallom egy két szakértő véleményét, hogy nem, kellett volna hagyni, meg elkényeztetni és ilyenek, de mint mondtam már egy párszor nincs vele igazán baj… Nem agresszív, és  most is inkább azért “haragudott rám” mert le akartam nyomni. Ha csak rászólok és kicsit megrázom, akkor abbahagyja, és meg se morog. Na de mivel elegem lett a hisztijéből, hát ez lett.

S a sebesülésem… mert nyilvánvaló, hogy nem harapott meg 😀 Hanem letörött a körmöm. Elég jól. Na nem tőből, de úgy a köröm 2/3-a maradt megmaradt, és 1/3-a, ami még oda van tapadva, az szépen letörött. Be van kötve az újjacskám, és most jövök rá mennyire hiányzik a gépeléskor.

Minden vélemény számít!