Hatalmas Séta

Juj de nagyot tekeregtünk ma PrezLeevel… Voltam a citybe mindenféle fene dolgokat kifizetni, a tömeg, a várakozások, a papír tologatások teljesen elvették a kedvem a városi sétától. Így behuppantunk az autóba és kivonultunk az immár standardá vált hármas számú görkoris helyre. Azért standard mert nagyon közel van, onnan csak kettőt lépünk és máris ott az erdő vagy hármat és máris ott a tisztás… Szóval ideális a hely minden szempontból. Igen ám de eddig csak az erdő mellett, az erdőben bóklásztunk és ott balra kicsit a nagy fa mellett van egy út, ami szépen elhalad az erdő mellett, majd keresztül vág rajta megérkezünk a nagy mező szélére.  És kiváncsi voltam, hogy a nagy mező másik szélén ha lenézek mit fogok látni… Megnéztem majd visszafordultam. Egy jó órát gyalogoltunk, PrezLee eszeveszetten rohant egész idő alatt. Kár, hogy nem működik rajta a pedométer, mert érdekes lenne megfigyelni mennyit járkál. Hol itt volt,hol ott volt, cikázott rohangált és időnként jött ellenőrizni hogy merre vagyok…

Hogy a liba legyen kövér és tényleg fáradjon ki miután visszatértünk a kocsihoz, még egy adagot görkoriztunk si.. Pechemre ettől marhára elfáradtam én is.. meg sajog a lábam, de nekem kellett dobi, úgyhogy nem panaszkodom!!!

😀 Ja közben rájöttem, mitől van tele kék foltokkal a lábam! Hát a rögbizésünktől! A szoba rögbi egészen durva sport ezzel az ebbel… igaz én is jól megfogom a lábát, meg lökdösödünk rendesen, de ő sem rest elkapni az enyémet, vagy akár csak vadul nekem jönni, hogy majd felborulok… Ki kell próbáljam a rögbit mondjuk a réten… csak nem ezzel a labdával, mert tönkretenné amilyen majom 😀 Csak sejtem, hogy ott nem érdekelné ennyire… Na de próba szerencse.

5 thoughts to “Hatalmas Séta”

Hozzászólás