Hány embert harapott már meg??

Majdnem megakadt a rágógumi a torkomon ettől a kérdéstől. Ez természetesen azután hangzott el, hogy a kutyát bezártam, hogy a drágalátos hülye fejű postásunk ne kapjon szívbajt… mert hiába magyaráztam, hogy ez a kutya eleve fog utálni a szagról, a színről és a hangról, mert nem vállalkozott arra, hogy a kutya egy helységben legyen vele… olyan 2.5-3 hónaposan!!! Most pár nap múlva négy…Szóval ezzel a kérdéssel készül távozni… Hány embert harapott már meg…EGYET SEM B@zzeg!

De lehiggadtam, nem hagyhatom, hogy elkapjon az indulat… igazából sajnálom őt. Ez már betegség. Mit tudtam volna mondani egyebet mint: egy kutya nem szabad harapjon… ha meg is fog harapni valakit az csak tolvaj lesz. Bólogatott, hümmögött, majd megcsóválta a fejét és elment.

Aztán később meséli a párom, hogy ugyancsak a postásunkat látta, két utcával odébb messze rohanni, hadonászni amikor egy földszintes kutya (picike rövid lábú egyedek) kiszaladt az udvarról megszagolni a közeli fát… még csak rá se nézett, nem “nekirontott”, hanem mellette elment… szóval egyebet nem tudok csinálni mint sajnálni.

Hozzászólás