Haláli…

Újabb szokás szerűség, hogy az esti pisi helyett kezdem bevezetni az esti sétát. Immár egyre gyakrabban… attól függetlenül, hogy 8 fele érünk haza, úgy 11 körül PrezLeenek jár még egy pisi… na igen de annyira boldog ha rácsatolom a nyakörvet, pórázt és nem a garázs fele veszem az irányt, hanem az utcára, hogy azt nem lehet leírni…

Az este is mentünk… 11 óra el volt múlva. Imádni valóan szinte senki nincs az utcán… néha néha kóbor emberek még sétálnak erre arra, de nincs tömeg… és ahhoz képest, hogy napközben mi van, este már csendnek is lehet nevezni. S akkor lehet játszani: hol a cicó… láttad?? ni ni, ott szaladt. PrezLee meg totálisan éber, figyel és táncol. Meg lehet ülszöket is gyakorolni. Ami ilyenkor nagyon nehezen megy… mert kell figyelni a cicó megjelenésére is ugyebár!!!  A szaladást is lehet gyakorolni… csak ne túl gyorsan, mert akkor annyira belendül, hogy menten a ruhámat kezdi cibálni, mert azt hiszi, hogy játszunk… Imádom ezt az ebet mondtam??? Ritka “hülye” tud lenni… pont mint én néha… hogy is alakulhatott ki, hogy ilyen lökedékem legyen néha csak csodálkozom!!!

Most is lopott… volt egy ősrégi csúnya hátizsákos békám… ott porosodott valahol a polcon, vagy éppen a polc mellett. Mert azt hiszem már rég leesett. A rettenetes szobába. Ma kerestem ott valamit és nem ellopta???? Már a fél szemét kiszedte, most a másik szemén “dolgozik”… TRÓÓÓÓÓGER.

Na és a béka is maradjon meg az “örökkévalóságnak”:

Hozzászólás