Fürdi bürdi…

Holnap megyünk állatorvoshoz oltásokért. PrezLee meg igencsak összekoszolta magát a hétvégén Győzivel a nagy homokozásban. Ezért úgy döntöttem, hogy ma megfürdetem. Vidáman bejött a fürdőbe, nem is volt ezzel semmi gond. Megengedtem a vizet, s gondoltam, hogy ejsze pik pakk bedobom a kacsát oszt ő is bemászik és jaj de szuper minden. Csakhogy ő nem így gondolta.

Hát negyedórát kergetőztünk a kb4x4 es fürdőszobába, ahol persze mosógép, szennyestartó, kagyló, fürdőkád is van… Mert ő kérem szépen NEM akart fürdeni. Ő meg van elégedve az “illatával”, a sártartalmával és amúgy meg minek pazarolni a drága vizet???  Hát azt hittem, hogy ma kap a fejére.  Végül nem kapott. De nekem felment nagyon a cukrom és tetszik neki, nem tetszik alapon megfogtam és beemeltem a felét a kádba, nagyon “morogtam” rá, oszt a másik felét is, mármint a hátsó lábait. Erre kissé megszeppent…

A fürdetés alatt komolyabb gondunk nem volt, persze “csak a fejemet ne érje víz, mert biztos elolvad” elhúzódások, most minek akarod a lábam is megmosni, instabil leszek és leesek, meg azért mégis el kéne venni a kacsát de ott folyik a víz a csapból…. na vegül megmosódott ebkutya, amilyen barna ő olyan barna lé jött le róla, most elméletileg tiszta. Remélem holnapig kitart 😀

Én naiv… azt hittem, hogy a fürdetési gondjaim vele megoldódnak akkor amikor megtanul a kádba mászni… Na nem… mert az egy dolog, hogy tud a kádba mászni… HA AKAR.

Ráadásul a kacsát otthagytam a kádba. Miután a nagy “trauma” érte a kádban, nem képes volt visszarohanni és utánamászni??? A fene a hülye fejét… Most itt csipogtatja a kacsát, rohan vele össze vissza. Próbáltam készíteni egy “kacsaimádó” videót, de sajna túl sötét van a szobában még lámpával is és semmi nem látszik.

2 thoughts on “Fürdi bürdi…

Minden vélemény számít!