Frisbee lecke 1

Hát el vagyok ragadtatva! Komolyan! Megnéztem a Frisbee videót, és gondoltam egyet de nagyot… nincs frisbeem… na akkor mi legyen? Valami alternatív megoldást kerestem. Tálka, műanyag fedő mittudomén… nem kaptam semmi egyebet csak a tejfölös “bödönke”, olyan 1 literes műanyag veder tetejét. Gondoltam megtudni, hogy PrezLee szereti-e a frisbeet, nagyon jó lesz ez is.

Rögtönzött frisbeevel a táskába, felpakolva a hosszú pórázzal, meg nagy halom  izgalommal, el is indultam. PrezLeet se felejtettem itthon. Kiértünk és mivel nem volt az a dög meleg, egy két fa megszagolászása után neki is kezdtem “bolondítani” az ebet a “frisbee”vel.. És döbbenet 😀 kb fél perc játszadozás után, ugy ahogy a zakgeorge21 videóban is láttam PrezLee is elkezdett érdeklődni a lapos fehér micsoda után.

El is hajigáltam neki párszor, és mit mondjak, megdöbbentő volt a lelkesedése a kutyának. Valami 10 percet játszódtam vele, majd még mielőtt elvesztette volna az érdeklődését el is bújtattam a táskába a “frisbee”-t. Majd holnap megint elővesszük. Talán erre is rákap, mint a kacsára 😀

Jó lenne valami “közösen” játszható akármi, mert eddig semmiért nem akar lelkesedni. De ahogy a jutalom falatnál megkaptam, hogy ő fornettiért megy a világ végére, tán játékba is megkapjuk mit szeret!!!

Hozzászólás