Flakon…és meleg

Hihetetlen ugye mi jut eszembe itteni időszámítás szerint éjjel 2.03 perckor… hogy nincs egyetlen flakonom se a lakásba. Na jó, van egy, de annak nincs már meg a dugója.  És azzal a virágokat öntözöm. Más flakon nincs. Ami volt kidobtam, vagy kivittem falura. Nem is tudom mióta nem vettem semmiféle flakonos italt. 😀 Mert kérem én így kimélem a környezetet.  Iszok csapvizet, PrezLee is csapvizet iszik…

Ma kaptam amúgy egy hirlevélben egy címet… nem fárasztom magam, hogy kinyissam… arról szól, hogy miféle vizet iszunk mi itt.. gondolom tele van ijesztő bacinevektől elkezdve, még rémesebb képekkel és egyéb szörnyűségekkel. S ha megnézem… tán tudok más vizet kapni a csapomba? Á nem…. felesleges ezen rágodnom.

Fáradt vagyok már félre beszélek… írok.

Azért jutott eszembe a flakon, mert föltétlenül be kell szerezzek egyet, amit aztán beköltöztetek a kocsiba. Ugyanis olyan förtelmesen melegek vannak, hogy muszáj egy hosszabb séta után is vizet adjak az ebnek. Na meg ha ki is rohanja magát… akkor még inkább. Tálkája van a kocsiban… az nem gond, de víz már nincs.

One thought to “Flakon…és meleg”

  1. hát ha tudnád nálunk mien a víz… kóla… szerintem ez elárulja a minőségét, itt mindenki flakonons vizet iszik bezony

Hozzászólás