Finomvegyesen

Ma lévén csütörtök kissé elhanyagoltam a reggeli korán kelést. Bár az óra kitartóan szól 5kór, néha gondolkodom azon, hogy mi a francért. Köztudott (aki nem tudja még akkor ezennel közhírré tétetik), hogy rettenetesen vadul sípoló óra mellett is tudok aludni. De a legjobb, az amikor az ember kikapcsolja ezt a hangoskodó szerkentyűt, és visszabújik a meleg ágyba. Azt hiszem ezért az érzésért nem szoktam átállítani az órát!!!

Szóval reggel nem 5 kor keltünk, hanem csak 6kor, elmentünk egyet sétálni, egészen kellemes volt a hideg, csak éppen takonycsúszós minden… eccer kéccer majd jól odavágtam magam, PrezLee is csúszkált jobbra balra.

Kopogjam le fába a behívás ma reggel remekül ment, jön boldogan hozzám. Igaz a zsebem tele van sonkával meg sajttal… az tuti, hogy ha elkeveredünk az erdőbe fél napot kitart az elemózsiánk… nem halunk éhen.

Nem sokkal a hazaérkezésem után el kellett menjek valahova, és persze őkegyelme a helyén maradt. Tizenkettő órakor értem haza. Sokáig nem történt semmi, dolgoznom kellett (vagy valami ahhoz hasonló :D) majd séta és végül elmentünk a doktor úrhoz megnézni a képén a foltot. Ami már jön helyre. De… mert valaminek mindig lennie kell, most szurit kapott a drágaság mert köhög. Holnap is megyünk…

Meggyőződésem, hogy ez afféle szamárköhögés, és bár a köhögés biztos el fog múlni a szamár tutita megmarad. De tényleg… olyan csökönyös tud lenni ez az eb,hogy az rettenetes. Ma is megvolt a szokásos ki bírja tovább idegileg típusú mondanám úgy erőviszonyok próbálgatása.

Ahogy én sejtem a sok kényeztetés miatt eddig ő volt a nyeregben, most egy ideje szigorodtak a dolgok és   valahol veszve érzi a pozícióját és mindent megtesz csak ne veszítse el. Szerencsére csak trükközik, agresszió kevés van benne, azt még idejében helyretettem, de végül is még nem értük el a főnök, alattvaló viszonyt… Séta közben remekül törekszik, hogy mindenáron ő legyen elől, tolakodik, erre néha néha neki szoktam lökni a falnak… ezen mozdulat pedig kiváltja belőle, hogy hirtelen rettenetesen elkezdje zavarni a szájkosár, vagy ha az nincs akkor a lánc, vagy bármi… Kilométereket képes menni úgy, hogy semmi baja nincs, de ha kissé hátrább kell maradjon, akkor kész a viszketegségi mánia…Remélem hogy a kicsi fejében szépen és aránylag békésen elrendeződnek az erőviszonyok.

Mivel mindig siet, és mindig vissza kell táncoltatni  rettenetesen fáj a bal vállam… már olyan, hogy séta előtt negyedóra bal váll bemelegítő gyakorlatokat kéne végezzek, de mivel nem végzek, így séta végére érzem, hogy szakad le.. . Jobb oldalon is tud menni, de valahogy most én szoktam meg, hogy bal oldalon közlekedik… hiába na sehogy se jó.

Hozzászólás