Fellegvár juppé!!!

Annyira kellemes volt az idő, hogy a háromszögben csak egy 10 percet időztünk majd irány a Fellegvár!!! Igaz ma kicsit később indultam el, enyhén sötétedett már, de ezt az első langyos délutánt nem lehetett kihagyni.

Kicsit tartottam ettől az első felmeneteltől, ugyanis rég nem voltunk arra, és nem tudtam milyen lesz a találkozás a többi kutyával. Végül a nagy találkozás sikeresnek mondható, Paco a nagy szentbernáthegyi kicsit megmorogta PrezLee-t, bakalódni akart Rocki-val, a másik szentbernáthegyivel, de végül önként döntöttek úgy, hogy mégsem.

PrezLee ma kirohanta magát rendesen, összevissza tapicskolta a bakancsomat sárral, majd volt egy kevés fegyelmezősdi is, most már kutyákkal. Vagyis pórázon lábnál sétálgattunk egy keveset. Volt ott ráncigálás, és persze kicsit sem figyelt rám az uraság, mert de jó, ott vannak a barátok. A vége fele azonban már volt egy kicsi figyelme felém is… mondjuk valamennyire megértem, hiszen nagyon rég nem látta a barátait és kissé el volt tájolódva.

Ugyanakkor ez volt a terv is… miszerint egy ideig nem viszem, kutyák közé, amíg néhány paranccsal jobban megbarátkozunk, majd, szépen lassan fokozatosan visszaszokunk a “társaságba”, de úgy, hogy ezentúl kutyák között gyakorolunk.

Persze ahogy elnézegetem félő, hogy PrezLee kissé túlságosan is önálló legényke, vagyis ha van más dolga, akkor kicsit sem érdekli az, hogy velem mi van… Mondjuk ez egyenesen sz@r dolog, de még kialakulhat mint púpós prés a gyerek alatt… Fogjuk rá, hogy kamaszodik és túl kiváncsi…

Csakhogy, soha nem volt gazdis… kezdettől fogva elvolt magával mint a befőtt, sokkal de sokkal önállóbb mint például Tedi volt… Mert Tedit ha magára hagytam az a világ végét jelentette, PrezLee meg max unatkozik de nagy ívben rá se ránt, hogy pár órát egyedül ücsörög… felfedez valamit közben, és jaj nekem ha pont olyan valamit fedez fel amit nem kéne… Na majd kiderül .. vagy éppenséggel beborul, hogy mi is lesz mikor “megkomolyodik”… (ááá ilyen úgyse lesz 😀 )

Hozzászólás