Étvágy

Jelentem a két hétig tartó éhségsztrájk után PrezLee megint a régi. Mostanság estefele kap enni, a nagy melegekre való tekintettel… bár most ez nem releváns mert megint két hete esik az eső. De alapjáraton úgy 8 után kapja meg a napi kajáját és az utóbbi időben nem egyszer dobtam ki. Mert őkegyelme megszagolta, ott né egy fél maréknyit unottan megevett, majd abbahagyta az egészet.  A kajás tálját se cipelte sehova, ezzel jelezvén, hogy mennyire éhes. Az egyetlen amit csinált, hogy a balkonra kitett forró kaját szorgalmasan őrizte. Ott feküdt a balkon ajtó előtt mint valami kis éhenkórász, majd mikor a kaja a tányérjába került nem kellett többet.

Pár napja azonban hallom, hogy kongatja a fazekat. Megfogja, becipeli a szobába, ledobja, és ha senki se figyel rá, akkor megint megfogja, megint ledobja.

Ja… és persze mikor éhes, akkor eszébe jut a létezésem. Itt ücsörög mellettem, annak ellenére, hogy egész nap rám se néz.  Hehe mégiscsak jó vagyok én is valamire a szemében 😀 A kis tekergő majma!

Hozzászólás