Éjféli játék

Tegnap este, PrezLee már aludt egy sort, ellenben kivittem még egy pisikálásra… persze a kicsike is ébren tevékenykedett a konyhába, átrendezte a cipőket, a hűtő oldala mellől flakonokat halászott ki, szóval remekül szórakozott… Persze ő is kijött… Nos ezután egy jó félórát nevettem a két kótyagos kutyán, mert nekifogtak játszani. A legviccesebb az volt, hogy PrezLee kapott egy olyan flakont, aminek a dugója fogantyús. Ettől a fogantyútól ragadta meg és rohangált vele, de mindig vigyázva arra, hogy a kicsi orra előtt lebegtesse… az meg PrezLee után.

A flakont természetesen nem tudta megfogni a kicsi szájával, így kissé frusztráltan vadászta, és mindenáron meg akarta ő is fogni. Mikor a flakont megunták, PrezLee berohant a konyhába, és a piros pokrócot ami a földre volt nekik leterítve (a kocsiból származót) kicipelte és azzal kezdett parádézni a kicsi előtt. No ebbe már meg tudott kapaszkodni, és ezt a játékot is űzték pár percig. Ezután következett a kicsi gyámbászása, ami abból áll, hogy PrezLee a szájába veszi a kicsi fejét, ledönti a földre, lebírkozza, majd eliszkol mert az védekezés képen a kis hegyes fogait vájja bele… fél kör és ismét “támadásba lendül” vagy a kicsi rohan utána és borul fel menet közben.

Egy adott pillanatban Győző berohant a kocsi alá és PrezLee is felvette az autószerelő pózt, behasalt és ott bakalódtak egy ideig.  Majd a kocsi körüli rohangálás következett és a betessékelés, mert ezek azt hiszem reggelig nem hagyták volna abba!

Jót tett nekik a hancur parti, ugyanis Győző elnyúlt a konyhába, PrezLee meg a helyére ment sok teketóriázás nélkül.

Hozzászólás