Dugók

Az irodai székemnek vannak olyan csavareltakaró dugói. Ezeket PrezLee azt hiszem már aznap, hogy felfedezte az irodaszéket meglelte a széken és szépen sorban kiszedegette őket. Kezdetben volt a harc, miszerint a dugók menetrendszerűen visszakerültek a helyükre, de őkegyelme nem hagyta magát, állandóan kiszedte őket onnan. Ekkor meguntam és minden dugót amit szépen sorban találtam meg a földön, elkezdtem gyűjteni. Majd elraktároztam az íróasztalomon. Meg is feledkeztem a dugókról, a szék “működéséhez” nem voltak alapfeltétel, mignem egy nap takarítás közben megtaláltam őket. Mivel az utolsó dugózástól eltelt pár hónap, gondoltam szépen csendben visszateszem őket a helyükre, és PrezLee már észre se fogja venni, hogy ott vannak… Már rég nem piszkálta a széket, tehát a logikai okfejtésem igencsak elfogadhatónak bizonyult.

Vissza is dugdostam a dugókat a helyükre, mind az egészet, de a csoda nem tartott többet mint három nap… nem vettem figyelembe ezt a törvényszerűséget (mármint, hogy minden csoda csak három napig tart) és ma már elkezdtem felfedezni a dugókat a földön!

Mit is bizonyit ez? Hát, hogy PrezLee nem hülye… ha eccer neki ott nem tetszettek azok a dugók, akkor rég, még kicsi korában, akkor azok biza most sem tetszenek és ki is szedegeti őket. Vagy megszokom, hogy a székem az “élete” végéig dugótlan kell maradjon, vagy veszek valami szuperglue-t és azzal próbálok túljárni az eb eszén… szerintem még szuperglueval eggyütt is lerágná őket… ugyhogy inkább nem kinlódóm.

Hozzászólás