Doboz

Hogy falun mindenre szükség van azt már egy jó ideje tudom… de, hogy vannak bizonyos tárgyak amelyekkel városon, rettenetesen jól lehet szórakozni az menet közben derül ki… senki ne gondoljon semmiféle furcsaságra 😀 Egy hatalmas kartondobozról van szó… amibe a hűtő volt csomagolva. Még mindig fáj a hasam a röhögéstől, mert hogy nem vagyunk mi PrezLeevel normálisak az is százas. Szóval adott egy hatalmas karton doboz… amit félre akartam pakolni de közben az nem volt hajlandó félre állni az útból és elterült a földön… ekkor jutott eszembe az, hogy akár neki is foghatnánk megtanulni átbújni az “alagúton”.

Eddig minden sima és világos. Gondoltam, ha átmegyek a túlsó végéhez, ez elég ok lesz PrezLeenek, hogy kövessen és utánam jöjjön. Nem volt elég. Csak állt és nézett az “alagút” másik végén, de semmiképpen nem akart bejönni. Jó, akkor bemászok én, és azon nyomban hasra is feküdtem az alagút teljes hosszán. Hát azt a képet amit vágott NEM LEHET LEÍRNI. Teljesen érthetetlen pofival bámult be a dobozba és hevesen elkezdett ugatni. És ez még nem minden! Mert cseles voltam és egy kupac párizsi kockával kezdtem csalogatni befele. El is jutott a doboz közepéig de onnan kihátrált. Nem tudta megkerülni, vagy bejött vagy a falatka elmaradt. Nem erőltettem, vagyis nem rángattam be, de nem is adtam neki falatot amíg be nem jött.

De egyszer se akart végigjönni rajta. Nem hitte el, hogy semmi bántódása nem lesz neki, és az sem volt elég bizonyíték hogy én a dobozban voltam 😀 Süket eb, csak mind ugatott és nézett be a dobozba de nem akart bejönni… Jó, akkor nézd, kiszórom a falatkákat a doboz másik végébe… ez sem vált be… Inkább nem kell neki kaja! Ekkor utána mentem és átrohantunk a lakáson, majd a másik oldalról közelítettük meg a “rémséget” és ott ismét bement félig. Ekkor gondoltam egyet, s nagyot, hirtelen bekúsztam a dobozba és kijöttem a másik végén. Kicsit könnyítettem a dolgán, mert megemeltem a dobozt, hogy ne kelljen egyből kúsznia, hanem csak átszaladnia. 2x átjött 😀 Végül úgy döntöttem, hogy mára elég a hangoskodásból, és a röhögésből is, és elpakoltam a “kúszódát”. Holnap majd ismét előveszem, csak belejön…

Hát nem egyenesen röhelyes??? Egy karton doboz elég egy ember és egy kutya jó háromneged órás szórakoztatására… Ki hitte volna!

Hozzászólás