Délutáni séta

A délutáni séta végül is kora esti volt… hiszen már fél nyolc volt mikor elindultam, mert épp csak egy félórája állt meg az eső.  Egész délután vártam, hogy na lesz séta vagy nem lesz, mert mára meg volt beszélve egy találka egy barátnőmmel, akinek van egy fiatal boxere. Erre a találka az idő miatt elmaradt, és úgy nézett ki, hogy a sétából se lesz igazán semmi, elég volt ma reggel a megázás PrezLee kutyának.

De szerencsére megállt az eső, ő meg igazi Dobermannhoz híven nekifogott tombolni a lakásban, így született meg a döntés, hogy sár ide sár oda de egyszerűbb tekeregni egyet és világot látni mint lefárasztani a lakásban.

Hogy mindennek legyen teteje és értelme, ma a családi tanács úgy döntött, hogy mindenképpen meg kell füröszteni az úrfit, mert mivel ide oda lefekszik enyhén szólva … büdöske.  Na jó… mondjuk ki bátran. Igazándiból büdös volt már 😀 Na nem elviselhetetlenül, de azért ha közel jött akkor érződött.

A nagy fürösztési akció 5 óra körül kezdődőt, kb negyed óra alatt kész is voltunk, jól megtöröltem, megdörzsöltem majd hagytam hogy rohangáljon kedvére amíg megszárad.

A fürösztést csak azért mondtam el, hogy azt is el tudjam mesélni, mire visszaértünk egy sáros szutykos PrezLee-k volt újból. A hasát összefröcskölte sárral, úgyszintén az én nadrágomat, a lábai természetesen sárosak voltak… Na sebaj egy nedves ronggyal végigtöröltük.

Hozzászólás