Bolond dögök!

Minden ebnek van valami hóbortja… PrezLee például indulásnál olyan rémesen heves, hogy azt se tudom, hogy tartsam vissza. Ilyenkor van, hogy csúnyán összeveszünk, de ez kicsit sem érdekli. Annyira dilinyos mikor indulunk valahova, hogy se nem lát, se nem hall… aztán ha sikerül elindulni, még egy 10 percig nyafi, tombolna, teperne ezerrel és lecsillapodik… Mondjuk ez kimondottan bajos… kocsiból való kiszálláskor, mert kész akrobata mutatvány, ajtót kinyítni, ebet jó erősen tartani, valahogy ajtót bezárni, majd kulccsal a kocsit is bezárni, közben visszaevickéni a kocsiig, mert már odább rángatott… És nem, semmi nem hat rá ilyenkor… Tudja a fene, én még mindig remélem, hogy csak heves és fiatal!!! Bár megeshet, hogy csak “nemnormális”…

Győző… a “kicsi”… akkora mint egy boci, de nem az újszülött, hanem a pár napos. Tényleg hatalmas egy állat lett, de persze attól, hogy nagyobb az asztalnál és a fél konyhát elfoglalja ha netán ott alszik… még mindig  ő a “kicsi”.. Nos ő vízmániás lett, de olyannyira, hogy búvárnak készül…én meg szemcseppekkel fogom meglepni és boldogítani, mert minden egyes “merülése” után rémesen pirosak a szemei… de nem tágit. Koszos mocskos pocsolyákba egyenesen fejest ugrik, és csupa élvezettel tur egyet kettőt a sárban… Már minden nagyobb pocsolyának a helyét tudja és messziről rohan feléjük… Ha netán Gyurit látogatjuk meg, akkor a halak csak meneküljenek mert Győző ki nem jön a vízből otttartozkodásunk ideje alatt… Igaz PrezLee se hagyja magát a tónál, ő szokott vetődni is.

PrezLee imádja a liftet… Győző meg utálja. De szeret a liften aludni… A minap apukám kiszúrt Győzővel, mert az elaludt a liften. Házörzői szolgálatát oly “mélyen” végezte, hogy egy szintel magasabbra került…. pár lépcsőnyi, van lépcső is, de azon csak Balázs tud közlekedni. A két ifjú úr hozzá van szokva a lifthez és ha fene fenét eszik, akkor se hajlandóak a lépcsőn közlekedni. Mondjuk nem is baj… csak éppen vicces ahogyan Győző felkerült a teraszra, és az 5-6 lépcsőfokon nem mert lejönni, ott fent ugrált és ugatott mikor hívogattam lefele… Ja én középen voltam, PrezLee lentröl ugrált és ugatott, nem mert feljönni, Győző fentről nem mert lejönni… én meg majd leestem a lépcsőröl úgy kacagtam a két lököttet!

Hozzászólás