Boldog szülinapot PrezLee!!!

Március 29-én töltötte PrezLee uraság a 3 évet. Hihetetlen milyen hamar eltelt ez az idő, hiszen még most volt egy pirinkó kis bugyuta szőrmók és nézd mi lett belőle! Nem kapott tortát meg ilyent, ellenben játszhatott a kacsával több mint tíz percet. Voltunk sétálni is egyet, de továbbra is szigorúan tart a pórázos jövés menés. Nem kockáztathatom, hogy megint elszökjön és egyedül kóvályogjon mint tette a minap is. Nem említettem, mert nem volt rá időm, de nagyon mérges voltam rá. Mérlegre került az is, hogy ivartalanítva legyen, de még egy ideig megúszta. Az egyik dolog amiért megtettem volna az agresszivitása.  Kétszer megmorgott, jóformán ok nélkül.  Egyszer mert merészeltem megveregetni az oldalát, másodszor mert erélyesen mertem rendre utasítani amikor ellógott itthonról és két órán keresztül elvolt. Aztán helyre került kissé az agya, bár most már egy hete pórázon sétálunk. Nincs több szabadon rohangálás, szigorúan 5 méter és kész. Az udvaron jöhet mehet, be van csukva a kapu, az utcán meg póráz.

Ahogy elnézem az oldalbordájáról, a szerelem még tart. Amikor eltűnnek a bordái ismét, akkor elmúlt a környékbeli szukák tüzelése is. Ja és azután feltűnik, hogy mi is létezünk. Addig nem nagyon vesz észre, nem jön simogatást kunyerálni. Megszűnik a tutulása is, abbamarad a felesleges nyöszörgés.

Na jó. Egy nap voltunk egy nagyobb sétán. És mikor jó messze kerültünk a veszély forrásoktól elengedtem. Nem ment világgá, ott körözött körülöttünk. De ekkor már nem voltunk az általa már jól ismert területen.

Amúgy rendes eb, nagy figura.

One thought to “Boldog szülinapot PrezLee!!!”

  1. PrezLee! Boldog szülinapot Neked, Isten éltessen, három éves lettél barátom, nagyon gratulálok. Legyél jó kutya és ne idegesítsd a gazdádat, a morgást felejtsd el és menj hozzá behíváskor, mert lesz kapsz! Hidd el, tudom, mit beszélek. Kisebb vagyok Nálad, de megpróbáltam a teljes repertoárt, aztán jól kikaptam, igazán derekasan, azóta szent a béke palotadobi lettem! Mondják, hogy mi nem vagyunk “szolga kutyák”, de azért észnél kell lenni, mert gazda is bekeményít! Részemről mondjuk mancsot, szevasz PrezLeekomám, még sok-sok boldog szülinapot!

Hozzászólás