Bicikli hordozó csomagtartó

Vagy minek nevezzem … Na hát 2 féle van. Akarom mondani sokféle van, de azok közül ami engem érdekel, 2 féle fajta. A vontató horogra felszerelhető bicikli tartó érdekel engem. Ezek közül van kétféle. A komplex és jó drága, és az egyszerű. A komplex az olyan, hogy csatlakoztatva a vontató horoghoz tartozó csatlakozóhoz ezen a kis divájszon is fognak működni a fék lámpák, illetve fel lehet rá szerelni a csomagtartót számtáblát.. Na igen, ez lenne az ideális, de ez most nem lesz.

Persze okés, szuper egy dolog lenne, csakhogy nem használnám annyira ki. Ahhoz, hogy hetente kétszer kiszaladjak a zöldbe és bringázzak a dombtetőn egy órácskát míg fárasztom az ebet nem kell ennyire komplex herkentyű.

Na ezért jó, hogy van a másik, az egyszerű. Még nem értem pontosan hogyan csatlakozik a horoghoz, meg mi tartja meg egyensúlyban, de igazán ez nem is fontos. Ebből is van 2 féle… Az egyik tartó márkás, Thule a másik is “márkás” van neki valami gyártó neve, csak épp nem igazán ismert még ez a “nonéjm” márka 😀 A Thule bicikli tartó 66 EURÓ+áfa, míg a másik az 40 EURÓ+áfa… Gondolkodom mi legyen, hogy legyen, oszt majd ha eszembe jut valami… akkor lehet megrendelem…  Az a baj, hogy tényleg jó lenne, mert akkor csak fel le akasztom a bicajt, nem kell a tető csomagtartóval vesződjek, meg a biciklim se épp pehelysúlyú… de jelenleg nem fér be a budzséba…

Na sebaj, valahonnan csak szerzek féket a görkorimra, és folytatjuk azt a tevékenységet… aztán majd biciklizünk is ..

Hozzászólás