Bicikli és kocsi javítás :D

Mindez éjjel 12 óra környékén. Gondoltam leviszem az ebet pisilni. És közben eszembe jutott, hogy nemrég vettem valami izét, amit a teniszütőkre kell felrakni, hogy ne csússzon a nyele. Vagy mije van neki. Fogantyú. Mindegy. És ez az izé a biciklimre kellett, mivel a kormányon a gumi kissé megevődött. Így ha bicikliztem, kellemetlen volt a tapintása és fekete lett tőle a kezem is.

Megvettem ezt a kütyüt, hogy na ezzel “megjavítom” a bringámat. Vagyis a kormányát. Olcsóbb mint bicajos üzletből venni és ráadásul spéci kormánya van, ehhez nem találok olyan “fogantyút”.

bicikli

Jó. Meg is lett. Majd a harmadik ilyen gumi akármit hirtelen ötlettől vezérelve a kocsi kormányára tekertem. 😀 Az is jó lett!

Na hamarosan ezzel a biciklivel fogom kínozni az ebet… na nem olyan nagyon, de jól megmozgatom ám! Csak legyen meg az a bicikli cipelő divájsz!

One thought to “Bicikli és kocsi javítás :D”

  1. erről jut szembe ma láttam egy biciklist amint egy vizslát sétáltatott, hát mit is mondjak a látottak alapján nagyon nehéznek tűnik a dolog annak ellenére, hogy “tapasztalt” bringásnak érzem magam

Hozzászólás