Az idióta…

Ma elindultunk sétálni PrezLeevel, már előre tudtam, hogy ez a séta nem lesz valami nagyon hosszú, estétől viharjelzés volt mindenfele, na meg az eső már lógott a levegőben… Szóval elindultunk a park irányába, a park mellett elmentünk a járdán, mert ugye a parkba tilos bemenni :(, kicsit odább a másik oldalon van egy játszótér, GYEREKEKNEK persze, és ott mit látok… egy baromarcú idióta épp egy faágra uszítja a kutyáját. Na nem mondom beszóltam volna neki, de az ilyeneket sajnos illik elkerülni ha az ember nem akar rosszat saját magának.

A marha, nem tudom másképp mondani, nem elég, hogy a játszótérre vitte a kutyáját, még egy fának is letörte egy hatalmas ágát…Hol vannak ilyenkor a csupán pénzbeszedésre kiállított rendfenntartók? SEHOL. Mert ugye délután van, hazamentek TV-t nézni.

És még csodálkoznak az ilyenek, hogy a város lakosságának háromnegyede utálja a kutyákat és kutyásokat??? Hát hogy ott enné meg a fene az ilyen embert aki nem képes menni még 200 métert a rendes kutyasétáltató helyig, vagy még kb 50-et ahol van egy zöld terület, ahol simán eljátszódhatna a kutyájával… és jó lenne ha békén hagyná a fákat… nem hiszem el, hogy nem lehet mást kitalálni a kutyának mint fa ágakat törni… Olyan de olyan dühös lettem, hogy legszívesebben tárcsáztam volna a rendőrséget… de az idők folyamán az ember megtanulja, hogy odébb áll ha ilyent lát.

Hozzászólás