Autóbaleset, naplemente és az ebzetek

Hoztam pár képet…

Az egyik a fotóművészethez elrettentő példa… reggel 4.45 perckor készült… mert felébredtem, hallottam nemsokára a nagy bummot, majd kirohantam megnézni az eseményeket és rámjött a lesifotozás…vicces volt:

Ime az eredmények: egy szétvert kocsi, mert a lüke sofőr … úgy gondolta, hogy pirosson átmenni vicces. Ezután legyen éjjel nem bánom, kit érdekel, elmentünk egyet sétálni…

A naplemente… ami nem sikerült, pedig olyan de olyan szép volt. Na de hát fotózzon a fotóművész, nekem elegek a pillanatképek is..

És természetesen az ebzetek…

PrezLee mint egy kis bolond nekifogott mindent cipelni… az egész azzal kezdödött, hogy ketten, Győzővel megkapták a vedret, nyalogatták, majd PrezLee úgy gondolta ez az ővé és nekifogott vele rohanni… Annyira vicces volt ahogyan cipelte bűszkén, hogy azt nem lehet elmondani.

Győző tálja.. ezt is ellopta… rettenetesen kell figyelnem mert ez a PrezLee mindent de mindent bugázik el… ma ellopott egy kést, az asztalról!!! Olyan ügyesen fogta meg a fa nyelét, és indult el vele, hogy nem tudtam, hogyan szídni vagy röhögni rajta..

és természetesen a győztes… viszi a trófeát:

A kutyakozmetikázás:

jelenleg ez az ocska fésű akadt, de a célnak, egyelőre megfelel, vagyis hogy Győző szokja a matarászást:

Hozzászólás