Apróságok

PrezLee húz…cserébe én visszahúzom…de ez ment eddig…tegnap megint feltettem rá a folytó nyakörvet…a szúrós  részével befele fordítva. Hát hatásos kis divájsz. Persze az úrfinak nem tetszik, állandóan rázza a fejét, hogy megszabaduljon a szuriktól, de legalább aránylag normálisan tudunk közlekedni.

Szájkosár…fokozatosan szoktatom hozzá…igen ám de kinötte a régit ami a másik kutyámé volt. És annyira tróger, hogy leszedi az orráról. Elmentem szétnézni de csak valami iszonyatosan ronda bör szájkosarak voltak, vagy ugyancsak ronda anyag vacakok…egyik se ért volna meg egy vasat sem.  Cserébe hoztam egy maréknyi “grévibonszt”, nagyon szereti a kis mocsok.

Szemcsepp…ma nagyon huncutul kiszúrtam vele…nem volt szép dolog részemről, nem tagadom…de muszály volt tennem cseppet a szemébe. Így reggel azzal kezdtem, hogy a kezembe vettem a flakont és simogattam a maradék ujjaimmal…kissé lenyugodott, hogy a flakon nem mindig csinál valami rosszat…és akkor  nem is csinált…de 😀 később igen…Igaz, hogy ekkor minden erőmet bevetve lefogtam az ebzetet, és így sikerült mind a két szemébe csepegtetni… nagyon haragudot rám ezután, és nemtetszését hangos ugatással meg ugrabugrával fejezte ki.

Fault…tegnap is sikerült találni egy fickót aki hajlandó volt focizni velem és PrezLeevel… ő volt az egyetlen aki jól odavágta magát 😀 De nem ez volt a fault… A fault ott kezdődik, hogy ha valaki elkezd és trükközik PrezLee előtt a labdával…előbb utóbb “megkeserüli”…a nagy harcban nem csak a labda után kap, hanem néha az ember nadrágját, kabátját is megcsípi…minden ezentuli focis pajtásnak a tudomására hozom, hogy Prezlee igenis akaratos és ravasz is tud lenni, ugyhogy aki erre vállalkozik az kösse fel a gatyáját rendesen…én szóltam! 😀

Kaja…mindig enne. És mindig az a legfinomabb amit én eszek. A játékszabályok ellenben másképp vannak…amikor én eszek, neki türelmesen kell várnia. Vár vár, de néha megböki a kezemet, az orrát az oldalamba nyomja…aztán csak egyek ha tudok… mire az utolsó falathoz érek, ami természetesen az övé, egy olyan 15-20 centis nyál csík lóg rajta… 😀 . Ugyancsak kaja…a másé még akkor is finomabb, ha történetesen kutya kajáról van szó, és a másik tányérjába is pont ugyanaz van mint az övébe… ezt néha Győzővel játszodják el…amikor is helyet (tálat cserélnek) majd szépen vissza a sajátjukhoz.

Hozzászólás