Ajándékok

Ma elmentem és vásároltam mindenfélét. Többek között PrezLee kapott egy új nyakörvet, szép pirosat, csak most éppen bőrből valót. Erre azért volt szükség mert rettenetesen tud húzni és attól félek, hogy a kis csattos egy szép napon engedni fog. Ez legalább jó erős és legalább tudom, hogy visszatarthatom mert nem fog elszakadni.

Ugyanakkor kapott egy sárga izét, sündisznó kacsát, nem tudom minek nevezzem, tüskés gumilabda kacsa fejjel rajta. Egy szörny, de őkegyelme nagyon élvezi.

Beszereztem egy fojtó nyakörvet is, olyan szúrósat, de azt nem fogom használni egyelőre… De ha szükség lesz rá akkor biza legyen kéznél. Mert sajnos tele van a város kóbor kutyákkal és ha letámadják akkor legalább ne legyen olyan könnyű dolguk.

Ezután betértem egy újabb boltba, itt kis seprűt és lapátkát kerestem, nem találtam de valami otromba és olcsó sípolós figurákat leltem, amit természetesen megvettem az ebnek. Arra gondoltam, hogy ez nagyon jó lesz ezeket vinni oda ahol más kutyák is vannak… mert PrezLee ugyan nem rágja szét őket, de a többiek is el el kapják és cafatok lesznek belőle. Na akkor rágják ezeket… minden gond nélkül.

Hazafelé jövet egy utolsó helyre kukkantottam be, ahol szőnyegeket árulnak, és meg is vettem egyet ami pont akkora mint a helye. Na jó, egy centivel nagyobb. De legalább nem mind pokrócozunk, mert azt állandóan gyűri össze. A pokróc megmarad a kocsiba és kirándulásokra, mivel van már 3 így mindig tudok egyet kettőt tisztán tartani.

Hozzászólás