Add ide!

Ma egy hatalmasat játszodtam és rohangáltam PrezLeevel. Mivel az órámat elfelejtettem átállítani, egy órával hamarabb mentem sétálni. PrezLee nem méltatlankodott, mert érdekli is őt, hogy az emberek jobbra meg balra viszik az órát mikor nekik jólesik. Sőt… merem állítani, hogy szerinte pont akkor indultunk el amikor meg van szokva, hogy indulunk. Furcsa volt, hogy kiértem és sehol senki, de ez nem jelenti azt, hogy emiatt unatkozunk. Játszodtunk “Add ide” játékot. Ez tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy “szaladj, mert elveszem tőled”… és persze lássuk ki győz. Előbb egy fadarabbal, majd egy másikkal, aztán egy gesztenyével.

Természetesen az órám szerint 6 óra volt már, és kezdtem kissé unni, hogy én kell rohangáljak az ebbel 😀 és nem valami kutya fárassza, s nagyon elkezdtem csodálkozni, hogy még mindig sehol senki… pihentünk egy sort, majd ismét nekifogtunk kergetőzni. Egészen belejött, és végül nekem csak a körből kellett felé rohannom, ő meg írta a köröket körülöttem. Annyira “mosolygott” az egész képe, szerintem nagyon élvezte az “add ide” játékot.

Ma fölöttébb ügyes volt, és egyetlen zacsit se nyelt le. Igaz, amint észrevettem, hogy elindul valamelyik fele (már megérkezéskor összeszedtem a szanaszét levő zacskókat, és egy nagy követ tettem rájuk – a fészkes fene egye meg azokat az idiótákat akik állandóan oda dobálják el a szemetüket!!!) azonnal rászóltam és elhívtam valami egyéb mókára. Így megúsztuk, hogy megegye a zacskókat.

Egyszer csak mégis elkezdtek megjelenni a többiek, mármint az egyik néni, aki felvilágosított, hogy ejha elfelejtettem az órámat átállítani! Persze ezután szépen sorjában összegyült a kutyacsapat, olyan 10 körülre volt az ebek száma tehető, PrezLeenek is jutott egy adag rohangálás kutyákkal is, de közben már ideje volt hazajönnöm is.

Hozzászólás