A hülyeség fáj

Na … megint postás. Ez az ember egy kimondottan idióta. És megtudtam, hogy iszonyat egy bátor perszona vagyok amiért merek tartani egy ilyen állatot. Mert … atya úr isten mit elsorolt, annyira hülye nézetei vannak, hogy kimondottan sértés a Dobermannra mint fajtára nézve az egész amit mondott. Ezért leálltam vele vitázni. Ennyi hülyeséget ekkora marhaságokat nem bírok lenyelni és bár tudom, hogy teljesen felesleges volt kinyitni a számat megtettem mert fájt.

Idegesít, mert mindig vigyázok ne legyen gond ezzel a marhával, mert másképp nem tudom hogy nevezni, erre állandóan jön a teóriáival, anélkül, hogy lila fingja lenne mit beszél. Hogy hogy is van bátorságom tartani, hogy merem engedni gyerekek mellé (mindig felügyelet mellett vannak, a kutya imádja a gyerekeket,  pusztán a méretei miatt nem engedem velük rohangálni… megjegyeztem ha még valaki mer itt kommentálni), hogy kiszámíthatatlan, hogy leeszi a fejemet, hogy veszélyes fajta, hogy gyilkos és társai.

Mondom neki, ember, vedd a fáradtságot és olvass utána mekkora idiótaságokat beszélsz, mert nekem úgyse fogsz hinni… ott az internet nézd meg mit írnak róla, olvasd el mit mondanak mások, és lehet nem leszel ennyire betojva már csak attól, hogy meglátod a túloldalon.

Próbáltam példákkal érvelni… de bigott idiótákkal ezt nem lehet. Kérdem tőle, hogy most amiért ő nagy ember, és férfi, menten rá kell fogjam hogy erőszakoló? Mert ugye, nagy, minden szerszáma megvan hozzá, hát akkor az ugye? Mert ő ezt állítja a kutyáról… nagy, foga van, doberman akkor gyilkos.

A DOBERMAN NEM GYILKOS. Egyik kutya se gyilkos. Ha egy kutya embert ől, ott az emberek között kel a hibást keresni. Akár az áldozat személye is lehet hibás. De ez más téma. A doberman nem az aminek az emberek nagy része elképzeli és igencsak idegesítő, hogy egy rendes kezekben igencsak kedves lelkű állatot mennyire diszkriminálnak. Mert ez nem más mint hatalmas diszkrimináció. Ez egy nagy halom fajtával történik, nem csak a doberman.  És igen, eddig nem egy ember mondta, hogy le van döbbenve. Mert hogy ő nem ilyennek ismerte a dobermannt. Nem ismerte egyáltalán! Csak csomó marhaságot hitt róla, és mikor itt van, látja mi a helyzet akkor nem győz elnézést kérni. …

Ha ez az idióta egyszer jönne és azt mondaná, hogy bocs de tényleg tévedtem, becs szóra nyugodtan meghallhatnék mert tettem 1 icike picike jót a világgal és a dobermannal mint fajtával.

Persze 😀 most vissza szeretnék állni a saját hangulatomba, mert egyszerűen hihetetlen mennyire kiborított ez a fafejű hülye. És azt mondom, hogy legalább örökké fogok élni, mert hogy ez nem veszi a fáradtságot és legalább 1-2 oldalt elolvasson mielőtt beszél zagyvaságokat az is biztos. Hiába na, nagy az isten állatkertje és egyes emberek a legnagyobb állatok benne.

Igen és nagyon bátor vagyok 😀 Elvégre egy fajtiszta barna  doberman szokta nézni a nyakamat

Minden vélemény számít!