A hétvége

Még mindig nem tudjuk mi és hogyan lesz hétvégén. Akik mondták, hogy még jönnek, szombaton délutánra vissza kell érjenek. Valami mittomén miket kell kiszállítani, ahhoz pedig a mi kocsink nem megfelelő…így elméletileg arról van szó, hogy azoknak az autójával kéne menni…itt mondjuk lehetnek problémák, és legszívesebben a saját kocsinkkal mennék… mert… ők nem kutyások. Most nemrég vették az autót. Szeretni szeretik a kutyát, de rossz néven vennék például ha be akarnám vinni hozzájuk a lakásba.

Nem akarom. Mivel rém ritkán szoktam én hozzájuk menni, és akkor is inkább csak elvenni valamit (2 évbe egyszer) így nem okoz semmiféle gondot várni az udvaron 10 percet. Mert azt se fogom megcsinálni, hogy az megkössem és bemenjek, addig amíg a kutya meg nem tanulta a helyben maradást-és ehhez még kell egy kis idő…

Szóval arról van szó, hogy valószínűleg az ő kocsijukkal fogunk menni… és kint biztos sár lesz. Ha a mi kocsinkkal mennénk és véletlenül a kutya összesározza az ülést akkor nem jelent problémát… kellemetlen, mert ki kell pucolni, de kb ennyi… mert hiába van pokróca, mégis megtörténik, hogy heveskedése, ugrabugrálása közben valamit összesároz… Na sebaj, ha így alakul, akkor jobban fogok vigyázni… legrosszabb ami történhet, az hogy legközelebb kijelentik a kutya nem mehet az ő kocsijukkal… na persze ez magával hozza azt sem, hogy akkor én se megyek és pont.

A hétvégével az is megeshet, hogy vasárnap-hétfő lesz belőle…de megeshet, hogy szerda csütörtök. Mindenesetre ha nem lesz ez a megmozdulás, akkor PrezLeevel valahova máshova megyünk egyet járni, tekeregni az erdőbe.

Hozzászólás