Virgoncabb!

Jelentem a délelőtti és tegnapi “állapotához” képest ma már egészen virgonc volt. Gyanítom, hogy nemcsak az volt a baj, hogy kicsit meggyúrták a másik kutyák (ez az egóját kicsit leverte, nincs komoly sérülése), hanem hatalmas izomláz is lehetett a dologban. Úgy mozgott tegnap és ma délelőtt mint valami kivénült őszvér, alig tette jobbról balra a lábait.  Nem voltunk sétálni se, hanem csak rövid pisilsz oszt vissza kiruccanásokra. Délután már felpattant mikor kaját osztogattam neki és nyusszögve követelte a részét, majd a késő esti sétára virgoncan indult.

Na jó, hogy nincs semmi komoly a ficsúrral!  Még egy két nap és kiheveri a hétvége fáradalmait, aztán kezdődik minden elölről, remélem azért balhé nélkül… és majd 9-10 napig fog tartani.

És eltaláltátok… NEM VISZEM magammal.

Nagyon izgalmas lett volna ha hosszan elnyújtva mehettünk volna. De a menetel legalábbis arról szól, hogy beülünk és tekerjük a kilométereket, majd váltunk és megint tekerjük, majd megint váltunk és megint csak nyomjuk a gázt mint süket a csengőt  kb 2900 kilométeren keresztül. Neki is és nekünk is sokkal jobb ha itthon marad. De végül is csak akkor lehetett volna vinni ha ketten megyünk. De mivel 4-en megyünk már nem marad neki hely. Még szerencse 😀 Józan ésszel azt mondom.

One thought to “Virgoncabb!”

Hozzászólás