PrezLee és a malacgyerek

A tegnapi malac megint a konyhában van. Tegnap vissza lett víve a többi malacka közé, de ma ismét csak támadták és piszkálták a többiek. Ráadásul nagyon fájlalja az egyik lábát is. Szóval még nem tudni mi lesz a sorsa szegénykének. Ahogy mondani szokás, ha élet van rendelve neki, akkor megmarad. Minden esetre nagyon úgy néz ki, hogy nem kerülhet vissza a többi malac közé, mert lévén a legkisebb és jelenleg gyengélkedő is, a többiek nem kímélik, játszanak vele.

PrezLee már egészen nyugodtan szemléli malackát, sőt, lefeküdt, erre a malacka hozzá ment csak épp az oldalát kezdte bökdösni, gondolom a mamával tévesztette össze, amitől PrezLee rém zavarba jött és felpattant, majd nem mert újra a helyére feküdni.

Nagyon drukkolunk Malackának, hogy megmaradjon, nem lesz rossz sorsa ha sikerül neki 😀 egyből két barátja is akad, mert Győző sem bántja a házi állatokat, hanem játszanak együtt. Érdekes egy másik, nagy disznó is nagyon hamar “kiegyezett” a kutyákkal, kergetőznek az udvaron és ez nem azt jelenti, hogy a kutyák űzik a malacot, hanem tényleges játékot a kutyák és a malac között. Elképzelem mi lesz itt egy “lökött” malacgyerekkel.. hát lesz mit fotózzak és filmezzek ha összejön!

Hozzászólás